Lazada Malaysia

Friday, January 17, 2014

Home » Hadiah Dari Total Image Malaysia

Hadiah Dari Total Image Malaysia

Assalamualaikum.

Dulu saya ada join contest "Drag & drop the key ingredients of Total Image Apple Stem Cell Drink into the bottle and stand a chance to win a bottle of Apple Stem Cell Drink (50ml) and RM8 cash voucher!". Semua ini daripada Facebook Total Image di link INI. Alhamdulillah saya salah satu dari pemenangnya. Keputusan pemenang di SINI. Ramai sungguh yang join contest ini.


Hadiah ini sampai kelmarin. Terima kasih Total Image.Dapat 1 botol Total Image Apple Stem Cell & RM8 voucher Watsons untuk pembelian Apple Stem Cell.

Kebaikan Apple Stem Cell

Dengan inovasi R&D dan teknologi terkini, dunia kesihatan dan kecantikan yakin bahawa stem cell berupaya untuk meningkatkan kadar pembaharuan sel. Buah epal pula dipilih kerana melalui Total Image Apple Stem Cell Drink ini, ianya menggunakan buah epal Swiss yang jarang dijumpai. Kelebihan epal ini adalah dari segi tempoh masa penyimpanannya yang luar biasa lama. Buahnya tidak mengering mahupun mengecut dalam tempoh yang lama. Jadi kesan pada kulit manusia, ia mampu melambatkan proses penuaan. Dirumus khas dengan 3 bahan utama iaitu Apple Stem Cell, Salmon Roe Peptide & Silk Peptide. Terbukti mempunyai kuasa anti-penuaan, ketiga-tiga bahan ini amat berkesan dalam mengembalikan keremajaan dan keanjalan kulit kita.

Untuk maklumat lanjut mengenai Total Image Apple Stem Cell, sila layari :

Website : Total Image
Facebook : Total Image

5 sweet comments:

lelamaisara said...

Untung la dapat hadiah..rezeki..:)
Miss u solehah..sorry dah lama tak jsinggah tgok solehah kat sini....

Liniey Nor said...

wah2..utg la selalu dpt hadiah..hehe

Miss N™ said...

murah rezeki solehah.. :)

Tie HT said...

alhamdulillah, bestnya dapat hadiah :)

Unknown said...

wahh dpt lagi hadiah.. bestnyer.. untung solehah murah rezeki slalu..