Lazada Malaysia

Thursday, March 14, 2013

Home » Terima Kasih Kak Shida ♥

Terima Kasih Kak Shida ♥

Assalamualaikum.

Pertama sekali, saya nak ucapkan terima kasih kepada akak Shida sebab sudi follow blog pink Solehah ni. Tak sangka kak Shida sudi follow blog ni. Sebenarnya dah lama Solehah kenal kak Shida ni, tapi sejak kebelakangan ni Solehah selalu jenguk blog kak Shida. Maklumlah sekarang Solehah banyak masa nak blogwalking, tapi tak adalah sehari bw sampai seratus blog. Solehah pun da kerja jugak nak buat kan.

Apa yang Solehah tau, blog kak Shida ni makin lama makin maju. Jeles Solehah tau.hehe Tahniah akak sebab berjaya menjadi antara blogger yang berjaya di Malaysia. Sebagai hadiah akak follow blog Solehah, Solehah akan jadikan blog akak sebagai bloglist kekal "Awesome Blogger" di dalam blog ni. Yeayy bertambah lagi blog dalam bloglist ni ye. Semoga lepas ni makin ramailah yang dapat masuk dalam bloglist ni. Di bawah ni bukti kak Shida follow blog Solehah.


Follower yang ke-881

Kelmarin, hadiah yang kak Shida bagi dah sampai. Hadiah ini sebagai pemberian kerana review Alexa blog kak Shida. Rasanya ramai lagi yang dah dapat hadiah ni. Terima kasih kak Shida sebab bagi hadiah, tak sangka pulak kak Shida bagi hadiah untuk kami. Bertambah lagi koleksi hadiah yang Solehah dapat.hehe Jom tengok hadiah yang kak Shida bagi.



Jom follow & bw blog Dunia Sebenar Shida

12 sweet comments:

Cik Nur™ said...

Nur pun dapat button tu, belum up entry lagi.. :)

Farah Waheda Wahid said...

wah congrats adik....

Solehah Shamsuddin said...

@Cik Nur™ haha solehah pn sbnrnye dah kelmarin dapat button ni. punyelah lambat solehah up entri.haha ni kamera punya pasal la, nsib dia ok skrg.hehe alhamdulillah pic ok :)

Solehah Shamsuddin said...

@Farah Waheda Wahid welcome kakak cantik :)

fieda said...

shida semakin fofuler skrg....hehehe..

Deqla manjew said...

cantik button tu...sis x dpt nk terjah blog dia kat opis coz dia pakai domain..sedeh!

Razil Tahir said...

wah! baru tahu...
nak terjah blog cik shida la.. huhuhu

Che Rosliza Che Mat said...

tahniah solehah...Shida tue memang baikhati...

are_lin@yu said...

wahh beznya..tahniah!

Si Matatajam said...

Tahniah Solehah

Mrs Velentine said...

tahniah solehah

Shida Radzuan said...

thanks solehah..utk entri ni :)
nice to know u :) lps ni myb blh rapatt lg heheee :D

thanks n tahniah k :)