Lazada Malaysia

Saturday, March 9, 2013

Home » Produk SNE

Produk SNE


BUAH AJAIB YANG MENJADI 1001 PENAWAR!!

Nama Produk : Kapsul SNE
Kod Produk : 10002
Kandungan : 500mg x 60 kapsul

Antara kebaikan-kebaikan buah Seabuckthorn 
yang telah dibuktikan dan di catatkan secara klinikal
adalah seperti berikut :

Menghasilkan rangkaian antioxidant yang kuat
Mengurangkan kesan terbakar (inflammation)
Membantu meningkatkan proses pembaharuan sel
Meningkatkan kesihatan jantung
Meningkatkan fungsi sitem otak dan saraf
Pemangkin tenaga secara natural
Membantu merawat kecederaan atau luka akibat kebakaran
✿ Meningkatkan dan menguatkan sistem-sistem saraf badan
✿ Membantu mencantikkan kulit dan menghilangkan jerawat

Berikut adalah diantara senarai penyakit-penyakit
yang telah terbukti berjaya disembuhkan
setelah mengambil produk SNE-Seabuckthorn :

✿ Jantung, Kencing manis, Darah tinggi/rendah,
✿ Kolestrol tinggi, Masalah kulit/Eczema,
✿ Ketumbuhan dalam perut/otak, Buah pingang,
✿ Hepetaitis B, Kelamin lemah, Buasir, Rembesan keputihan,
✿ Badan kelesuan, Jerawat, Jeragat, Sawan Babi, Insomonia,
✿ Radang peparu, Ganguan Pra-haid,
✿ Protein dalam buah pingang, Barah tulang, Resdung,
Kenser Rahim, Maigren, Sakit tulang belakang / Saraf, 
✿ Selaput mata, Batu Dalam Hempedu, Sembelit, Migraine 
✿ Gastret Kronik, Kurap, Lumpuh, Gout, Tiroid dll.

Fakta mengenai SNE Capsule :

100% semulajadi
Membekalkan lebih daripada 190 jenis nutrien aktif untuk memenuhi keperluan badan
Diperkaya dengan nutrien seperti vitamin, asid nukleik, karotenoid, flavonoid, Kompleks Oligomerik Prosianidolik (OPC), β-sitosterol dan mineral-mineral lain
Memiliki elemen anti-oksidan dan nutrien sedia diserap yang tinggi
Menggunakan kaedah pengekstrakan yang canggih - Teknik Pengekstrakan Superkritikal CO2
Memenuhi keperluan Piawaian Kualiti FDA Amerika Syarikat, Makanan Gred AA, dan Pertubuhan-pertubuhan Makanan Organik & lulus ujian kualiti Singapura, Malaysia dan Jepun
Dos : 2 - 4 kapsul sekali, 2 kali sehari
Isi Kandungan yang semula jadi
Pengestrakan dengan teknoloji terbaru
Pengesahan daripada pakar antarabangsa
Pengesahan daripada FDA
Pengesahan daripada SGS



HOT SELLING PRODUCT BEAUTSKIN ESSENCE

Taking BE almost 6 month infact I have my own regular offline customer & now I'm very happy to share with my friends to stay health & beauty!

Kulit Cerah + Gebu + Glowing Seluruh badan! 

1000x LEBIH BAIK dpd SUNTIKAN Vit C. OH NO!

Produk yang mampu membuat kulit cerah sekata dlm masa minima 8 Bulan-1 tahun mengikut penerimaan hormon individu, tp majoriti makan 4 biji sehari boleh nampak kesan yg drastik. So uolls harus maintan amalkannya utk menyerlahkan keberkesanan BE okay?

Hot Testi Celebrity : ADIRA AF Siti NURHALIZA + ISMA AF + ALMY NADIA + SAIDA + STACY + ROZI & terbaru SCHA AL YAHYA! Serta KEBANYAKAN CELEBRITY KINI !!! Keberkesanan yang pasti! Tiada SIDE EFFECT + KKM approved. WOW!

CARA PENGAMBILAN : 

Makan 1 biji pagi dan 1 biji malam. Jika mampu, dewasa boleh ambil 2 biji pagi dan 2 biji malam. 

Boleh diamalkan seawal umur 13 tahun

Jarakkan sekurang2 nya 1 jam jika di ambil bersama bersama supplement/ubat-ubatan lain.

Di makan sewaktu perut kosong, seeloknya sebaik bangun dari tidur, 1 jam sebelum sarapan atau sebelum tidur.

✿ Tiada pantang larang, tiada kesan yg merbahaya, tidak merosakkan buah pinggang, selamat diambil dan jika mengambil sebarang supplement hendaklah makan 1jam sebelum makan supplement/makanan (Diambil semasa perut kosong)

✿ Wanita hamil DILARANG mengambil produk ini kerana kandungannya yang boleh 'membersihkan rahim' dan mengecutkan saluran peranakan

p/s : Untuk kesan yang lebih cepat uolls DIGALAKKAN utk minum air kosong sekurang-kurangnya 3 liter sehari utk mempercepatkan proses penyerapan khasiat BE ke dalam tubuh anda. Jika tidak wang & usaha anda hanyalah sia-sia. 

I just help Fyn to promote these products.
Please pm Syafynas Shahrizan to make an order or in email : syafynas_shahrizan@ymail.com

13 sweet comments:

Solehah Shamsuddin said...

ha, kan isu kemana pic fyn yg mle2 upload dlm entry pasal befday fyn tu kan, ke sini lah solehah bwk. actually, solehah upload pic yg kedua dlm entri befday fyn tu sbb tu pic terbaru fyn sambut befday dy this year.better upload pic fyn sambut befdaynya yg latest. and the last and the important, solehah adore fyn dari dulu lg.dy mmg comey, nk saje jumpa dy tp xd rezeki lg. padahal tempat tinggal kami sama.haha kepada fyn, jgn malu2 kucing no. sys wt entry pasal kamu lg.haha :D

♥ CIKZEK ♥ said...

adore much. cntik =)))

Karukord jagau said...

cantek modelnya tu :)

Cinta Misteri said...

owhhh fyn ni kawan solehah...cantik jer dia. dulu mmg dia tk berapa cantik mcm ni ehhh? slps mkn SNE, mmg boleh jd glowing mcm muka dia ker?

CiM teringin nk kluar jln tanpa teoek bedak kt muka...huhuhu

Etuza Ezawarna said...

semoga ramai yang oder ya SS, tq share..info

Chic Na said...

patutla dia comey sgt. ;)

Yumida Huda said...

comeinye si fyn tu..putih mcm snow...
sesuai jd model..

solehah..nk tanye...
yg button share bwh entri solehah tu nak cari dri mana? sy nyer xde..myb dulu pernah delete...
yg de button M, B , T, F, g+1 tuuu..ambik dri mana yer? nak letak..dh search td..cari2 tutorial..x jumpe

Cik Nur™ said...

menarikk.. :)

Deqla manjew said...

alahaii comey model tu..hihihi

Deqla manjew said...

alahaii comey model tu..hihihi

lelamaisara said...

patut die comil...die pakai produk ni ea..;)

Solehah Shamsuddin said...

Ok nt Solehah wt tuto ye :)

Mrs Velentine said...

comelnya model