Lazada Malaysia

Saturday, March 23, 2013

Home » Hanis Zalikha Si Blogger Jelita

Hanis Zalikha Si Blogger Jelita

Assalamualaikum.

Rata-rata di Malaysia ini yang merupakan seorang blogger pasti kenal dengan Hanis Zalikha. Dilahirkan sebagai Hanis Zalikha Binti Zainal Rashid. Lahir pada 9 Oktober 1990. Hanis Zalikha merupakan seorang penulis blog, model, pengacara dan pelakon yang berasal dari Kuala Lumpur, Malaysia.

Beliau telah menceburi bidang peragaan bermula daripada penyertaannya dalam pertandingan realiti televisyen secara dalam talian iaitu Malaysian Dreamgirl. Pada tahun 2008, beliau memenangi tempat kedua pada pertandingan tersebut. Pada tahun 2010, beliau telah disenaraikan sebagai carian sepuluh teratas Google 2010 Malaysia serta mengatasi kedudukan Siti Nurhaliza.

Hebat juga Hanis Zalikha. Tahniah saya ucapkan. Baru-baru ini saya selalu menjejakkan diri di instagram dan fb page beliau. Apa-apa sahaja gambar yang dikongsikan beliau, menarik perhatian saya.







Sebenarnya banyak lagi gambar Hanis Zalikha.
Tetapi cukuplah sekadar ini saya masukkan di sini.

Untuk pengetahuan pembaca, ahli keluarga Hanis Zalikha juga mempunyai blog.
Berikut blog mereka :

Ibu Hanis Zalikha (Nani Rostam) : http://nanirostam.blogspot.com/
Kakak Hanis Zalikha (Liana Ezzana) : http://lianaezzana.blogspot.com/
Adik Hanis Zalikha (Alisya) : http://monsterjambu.blogspot.com/

Jika Hanis baca entri ni, sudikan diri untuk jenguk dan komen. ♥ Hanis Zalikha

11 sweet comments:

Remember d'Date said...

she is gojes

Yumida Huda said...

cantiknye hanis
body dia bez..slim
tag solehah:
http://umikasum.blogspot.com/2013/03/mega-topup-giveaway-by-incik-b-ss.html

Mrs Velentine said...

minat tngok dia berlakon...bestnya family pun ada blog

onie said...

jadi pelakon dah dia kan :D

izan mama mia said...

ehe..akak tak kenal,... elok kalau dia ubah penampilan..dah nampak kebaratan...

izan mama mia said...

ehe..jgn marah..akak mmg tak kenal dia

Cik Nur™ said...

cantikkan dia..dah tgk gangster celop? comel tau hanis zalikha..

mcm sesuai je dia samsul yusuf..
kikikiki

me_ fara said...

sekarang dia dah jadi pelakon.tengah layan drama hanis
http://admya.blogspot.com/2013/03/cerekarama-aku-benci-mama.html

9n0L4 said...

secantik name secantik wajahnye. satu family ade blog rupenyeeee.

Deqla Manjew said...

dikurniakan pakej yg sempurna.. skng pun dah berlakon...baru2 ni tgk lakonannya dlm cerekarama..

Salmiah Othman said...

sungguh comel Hanis Zalikha ni..subhanallah...

http://mamaanisshop.blogspot.com/ Anda rasa x sihat..?