Lazada Malaysia

Thursday, March 1, 2012

Home » Segmen: "Tambah Follower Sampai Pengsan"

Segmen: "Tambah Follower Sampai Pengsan"

*Klik banner untuk join
Assalamualaikum dan hai semua.

Nampak tak segmen atas ni?
Segmen "Tambah Follower Sampai Pengsan".
Mula-mula dengar tajuk, sejurnya saya tergelak sorang-sorang.
Follow sampai pengsan tu.hehehe

Maaf ye tuan segmen. Saya ini terlampau jujur la pulak.hahaha
Ini serba sedikit tentang diri saya :

Nama : Solehah Shamsuddin
Asal : Teluk Intan, Perak.
Blog ini dicipta : 1.1.2012
Tujuan Blog Dicipta : Gantikan blog yang lama & Bosan dengan facebook.

Okay, semua ni saya jujur ye. Takda tipu-tipu tau.
Siapa yang nak follow saya, follow la ye.
Kalau sudi follow. Kalau tak sudi, takpe.
Cheeers~!!!

15 sweet comments:

Leeza said...

hai..Lezza singgah sini and done follow. Thanks sebab sudi join and have a nice day =)

Solehah Shamsuddin said...

tq syg... ^_^

Natasya Naslin said...

singgah dari segmen yg sama ^_^"

terjah dia lak..
fuhh.. nasib x pengsan lg .. haha =p

Azza Afdzal said...

datang dari segmen yang sama

done follow awak

http://azzafdzal.blogspot.com/2012/03/segmen-tambah-follower-sampai-pengsan.html

Tyratyra said...

Haii, singgah dari segmen yg sama :)
Dah follow awak, jemput singgah ke blog saya :)

lifeoftyra.blogspot.com

:)

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

lagi satu hari nak pengsan
masih sempat datang folo sini
...............................
salam ukhwah (^___^)
...............................

Diera Tekikushika said...

Hai. hari ni sambung melawat kawan2 dari segmen cik lezza. jom singgah blog saya =) ada SALES hebat !! jom laa tengok mana tau ada yg berkenan =)

Solehah Shamsuddin said...

Kepada semua.tq follow sy ye.i done follow u all jugak

dilakhir said...

jln2 ke mari,datang dari segmen yg sama..

done follow ^_^

Mohamad Azhar Che Omar said...

salam..jemput singgah dan follow blog saya:)
http://arielzafwan.blogspot.in/

Mohamad Azhar Che Omar said...

salam..jemput singgah dan follow blog saya:)
http://arielzafwan.blogspot.in/

Cik FaRiZaM said...

dr segmen yg sama , dah follow u --> http://afasz.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-sampai-pengsan.html

follow me back k

Iera balqis said...

salam..done follow ur blogger..jemput singgah dan follow blog saya..tq :)


http://kisahhatiherbalife.blogspot.com.au/

Solehah Shamsuddin said...

ok.tq sume.i done follow u all too.

Cik Fie said...

dari segmen yang sama . :)

http://www.cikfie.com/2012/02/segmen-tambah-follower-sampai-pengsan.html