Lazada Malaysia

Monday, October 1, 2012

Home » » Tips : Cara Mudah Menyusun Baju Di Dalam Beg Sandang

Tips : Cara Mudah Menyusun Baju Di Dalam Beg Sandang

Tips ini akan menjadi mudah jika korang dapat praktikkan apa yang diajar oleh video di bawah. Cuba lah ye...

|
|
|
\/

18 sweet comments:

Karukord Jagau's said...

ahaaa...nnt kita cuba (^__^)

Deqla manjew said...

lorh.. x leh tgk pun videonya...hukhuk

are_lin@yu said...

mna tip tu..hihi..
p/s :ayu tak jmpa pn kt tu solehah..huhu

izan mama mia said...

ssh nak tgk video tu...line sgt laa sopan...

Cinta Misteri said...

Hahaha..byk btul t-shirt dia bw. CiM slalunya gi backpack travel bw skit je baju, mcm tu jg cara susun. Slagi boleg sumbat...sumbat je smpi padat. Pstu, hamek kau berat

~Cik Sweety~ said...

xdpt buka la sygg... line ne kot..huhu

Si Matatajam said...

Terbaikla cara tu hi hi...Akak nk Tanya Camna solehah pasang nuffnangx conversation untuk gantikan komen yg biasa ni...

Erna Ziana Lamsera said...

haha nice sharing! selalu kalo pi vacation bawak 2 3 beg..balik dr vaca bawa 4 5 beg plak hee

Chic Na said...

selalu praktikkan bila nk g travel. huhu..

Cik Nur said...

wahh..mmg terbaiklah..nanti boleh cuba..hihi

LYAfrina said...

hehe..gud ideal ni...

Cik Aini said...

hahaha
bila smp nk buka tu jenuh,kena tarik kuar suma la jwbnya sbb msg2 dah tertindan kan..

erkk..yg masuk dlm kasut tu x tahan.haha

Ain Dzaya said...

egtkan ain sorang je yg pelik buat gitu..sbb kawan2 kata ain nie pelik..klu ain buat video mesti laku nie..muehehe

festime dtg sini..ain dah masukan solehah dlm bloglist gsf..
done follow jugak..

aReLaN said...

besenya main sumbat je.hehehe..sori lama tak singgah.banyak hal kebelakangan ni.

dya bunga said...

nnti nk buat lah..

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

line slow xkuar apa2 la solehah...xley nk tgk hehe

9n0L4 said...

hoho. nnt boleh try ni. ;)

shuhadaothman said...

boleh try lau nk p jauh. hehe