Lazada Malaysia

Thursday, June 21, 2012

Home » » BEN ASHAARI DAN SAYA

BEN ASHAARI DAN SAYA

Nak join? Klik banner ye.
Assalamualaikum. Sudah lama abg Ben tak buat segmen kan? Kali ni saya nak join segmen dari blog abg Ben Ashaari kita ni. Beliau da tanya "Blog camanakah yang saya suka baca dan kenapa ?" Jawapannya, saya suka baca :
  • Saya suka baca blog yang berkaitan dengan wanita kerana saya memang berminat nak kaji secara lebih mendalam tentang hal-hal wanita walaupun saya sendiri ialah wanita. Antara blog yang selalu saya kunjungi ialah blog Irine Nadia, blog Fieda Rafli & blog Intan Berlian.
  • Blog yang banyak informasi mengenai dunia semasa. Antara blog yang selalu saya kunjungi ialah blog Lulu Pages & blog Lyssa Faizureen.
Sebab tu la diorang punya blog semua ni termasuk dalam bloglist "I LOVE VISIT THEM" di sidebar kanan blog saya. Ha, korang pulak camna? Meh la share jugak ye.

51 sweet comments:

~Sweet Honesty~ said...

yeahh..selamat bersegmen..(^_^)

Nana Lam said...

x suka baca blog org sombong haha. dtg berkunjung balas..

Solehah Shamsuddin said...

hehe awk ni ske bg komen pertama kan.

Solehah Shamsuddin said...

eh Nana lam singgah sini alek.hehe tq ye dtg sini.ye btl tu.solehah pn xske baca blog org yg sombong

Pka Rahim said...

hi pka join jugak.
jom singgah blog pka nakk..??

http://pkaemerald.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

terima kasih..! :))

Mk Syahir said...

blog sy xde?hihihi sy join jugak..follow sini

http://mksyahir.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

Deqla manjew said...

sy suka terjah blog GSF.. haha.. selmt bersegmen... :)

Thania Ismail said...

hai2 awk...
kita dari segmen yg sama..
kita daa follow awk, awk2... jgn lupa follow kita balikk.. nice to meet u.. semoga kita tak sombong2..heheh
haa.. awk tolong like skali page fb kita ek.. di atas sekali, dan di bawah header.. :)
sorry susahkan awk.

http://sweetychocolate-candy.blogspot.com/

Eyqa Hasnan said...

eyqa dari segmen yang sama :)

http://eyqahasnan.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

Cik Nur said...

dari segmen yg sama.. :)


http://cahayacita2.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

Ayiesha Sani said...

dtg singgh
http://ayieshasani.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

chemija said...

bile blog saya nak jadi tempt awk suke visit? hehe *kidding* btw salam kenl yerrr, jemput singgah baca entry

Encik Zaharin said...

As Salam..singgah dan dari segmen yang sama,done follow u, sudi-sudilah melawat

Solehah Shamsuddin said...

Pka Rahim:
orite dear.hehe

MK Syahir:
hehe blog awk sdg dlm pemantauan.mne tau lmbt laun dpt jd bloglist sy.hehe

Deqla Manjew:
hehe solehah pn ske terjah GSF.tq ye dear.

Thania Ismail:
ok dear.i done follow n like ur page.

Eyqa Hasnan:
tq dtg sini ye.sy pn dh terjah awk alek

Cik Nur:
eh,cik nur pn join jgk ye.hehe

Ayiesha Sani:
tq dear dtg sini.sy pn dh lwt awk

Chemija:
hehe soalan awk tu sy akn jwb ble awk jd blog kegemaran sy suatu hari nt.insya-Allah.tq dear dtg sini.sy pn dh singgah entry awk alek

Solehah Shamsuddin said...

En.Zaharin:
waalaikumussalam.tq ye sbb lawat sini.anyways,sy akn lawat entry awk slps ni.

Yumida said...

SALAM ZIARAH,DTG DRI SEGMEN YG SAMA..KESEMUANYA BLOGGER HEBAT SIS...SKE PD KAK FIEDA N INTAN

http://umikasum.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

Yumida said...

SALAM ZIARAH,DTG DRI SEGMEN YG SAMA..KESEMUANYA BLOGGER HEBAT SIS...SKE PD KAK FIEDA N INTAN

http://umikasum.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

Solehah Shamsuddin said...

Yumida:
ehehe sbb tu solehah ske dyorg.lebih2 lg dyorg ni blogger senior.kita kna mncontohi dyorg ni.trutamanya solehah ske terjah blog kak intan.solehah ssh nk miss entry dy.klu miss pn sbb line prob n so on.

aReLaN said...

rajinnya bersegmen

zanairin said...

datang dari segmen yang sama.. done follow sini jugak.. jemput la lawat saya kembali ye..^^
http://pabilahatibersatu.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

Fadzmie Mohamad said...

Salam perkenalan. Singgah dari segmen yang sama. ;)

Done followed you. Jangan lupa like blog saya ya? Trimas! ;)

http://www.fadzmiemohamad.com/ba-dan-aku/

Solehah Shamsuddin said...

Arelan:
ye.hehe

Zanairin:
ok dear :)

Fadzmie Mohamad:
ok Fadzmie :)

ameerul ashraf said...

follow sini dari segmen yang sama :)

Solehah Shamsuddin said...

Ameerul Ashraf:
tq ye follow sini. :)

Pecinta pink^^ said...

salam..wah semua blog tu saya suka jugak blog mereka..tiap orang ada citarasa masing2 kan..jom jenguk blog saya pula di http://akmaluv90.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html thanx:)

Solehah Shamsuddin said...

Pecinta Pink:
btl tu pe yg awk ckp :)

hairy said...

done here..cuba tgk blog sya lak..hehe
http://fanomena.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

Solehah Shamsuddin said...

Hairy:
okay.

Fakhrul Haiyin said...

dr segmen yg smaa, hai3.

http://aku-innocent.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

Solehah Shamsuddin said...

Fakrul:
tq ye sudi singgah sini.

SuparMan SuaRez said...

Salam...
Singgah sini,Datang Dari segmen Yg sama..Woow...cantik Blog awak..
Dah Follow,Follow Blog Saya Plak K...
thanx Awak ^_^

http://manssmile.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

IntaNBerliaN said...

akak pun join jugak.. hihii

btw, thanks sbb selalu singgah blog akak :-)

Cik Rongoks said...

salam kenal ^^

http://ikapukpuk.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

Wanieys said...

wani pun dr segmen sama hihihi

http://winkwinkwinky.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

MISS Z BERCELOTEH said...

singgah pagi kat sini..
Dari segmen BA
jemputlah ke blog ea

http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

Solehah Shamsuddin said...

Suparman Suarez:
wkmsalam.thanks sbb follow sy ye :)

IntanBerlian:
hehe same2 kak.blog yg best hruslah dikunjungi

Cik Rongoks:
Salam kenal juga.

Wanieys:
eh wani pn join jgk ye?hehe

Miss Z Berceloteh:
orite dear.

sukagelak said...

singgah baca pendapat :)

http://juliajamaludin.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

Muhamad Azam said...

Hola!! Dari segmen sama done follow u..

JOm ke blog gua!!http://blogbudaksengal.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

fizafantagirO said...

Salam dan slmt bersegmen :)
dtg baca blog kesukaan kamo :)

http://dismybelog.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

done follow u!

Solehah Shamsuddin said...

Sukagelak:
thanks sbb dtg sini ye.

Muhamad Azam:
tq sbb follow blog sy ye.

Fizafantagiro:
Wkmsalam.tq dtg sini ye.

Mr. E'raz Fadli said...

Blogwalking ke sini..

http://blueranger-theonlyone.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

bai baizura said...

berlari-lari anak skodeng kat sini:) dtg dr segmn yg sama yeah:D

http://baizuratuha.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

deno said...

deno dah folow sini dari segmen yang sama! :)

Ayuni Yusop said...

datang dari segmen yang sama..
done follow(285#),hit me back k!..

http://absolutelybizare.blogspot.com/2012/06/segmenben-ashaari-dan-saya.html

Solehah Shamsuddin said...

Mr.E'raz:
tq bw sini ye.

Bai Baizura:
tq ye dtg sini.

Deno:
tq follow solehah ye,deno.

Ayuni:
tq follow dan bw sini ye.

Eera Shera said...

singgah dr segmen sama

http://eerashera.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

Solehah Shamsuddin said...

terima kasih eera singgah sini ye :)

AyueJean said...

CHAKKK!!!!!!
Datang dari segmen yang sama.....

Jemput join segmen saya juga ye...
http://ayuejean.blogspot.com/2012/06/segmen-ayuejean-mencari-bloglist.html

Solehah Shamsuddin said...

Ayuejean:
Insya-Allah :)

Si Matatajam said...

Selamat bersegmen dear...

Solehah Shamsuddin said...

thanks akak :)