Lazada Malaysia

Sunday, September 30, 2012

Home » Ruang Iklan Untuk Disewa

Ruang Iklan Untuk Disewa

Assalamualaikum.

Ada sesiapa yang nak menyewa iklan di blog Solehah? Tidak kira sama ada nak iklankan produk dari blogshop ataupun blog sendiri, saya terima dengan hati terbuka. Harga yang saya tawarkan setakat ni hanya RM5 sebulan. Jika berminat, boleh emel saya ke :
pinkgemstone90@gmail.com

Di sini, saya ingin mengulas mengenai statistik pengunjung ke blog ini untuk bulan ini.

Trafik untuk bulan September 2012 - Statistik berdasarkan Negara.


Trafik untuk bulan September 2012 - Statistik berdasarkan Pelayar Bebas.


Trafik untuk bulan September 2012 - Statistik berdasarkan Sistem Operasi.


UV untuk bulan September 2012


Jika berminat, bolehlah segera emelkan saya ke :

EMEL : pinkgemstone90@gmail.com
FACEBOOK : Solehah Shamsuddin
TWITTER : SolehahOfficialBlog

15 sweet comments:

~Cik Sweety~ said...

wah2..semakin maju sekarang erkk..tahniahh..

Pesta Jiwa said...

Pageview je?? Uv x tunjuk ke..? Tapi kira ramai gak viewr ek..

Solehah Shamsuddin said...

@Pesta Jiwa ha, uv? maaf sy xtau uv tu nak ambik kt mane.ermmm

Cendol said...

wahh promosi hebat nih..hehehe
cendol takde iklan plak :P

Cik Aini said...

hehehe
dah mcm laluan tarfic hot fm lak solehah :)

fieda said...

solehah..uv solehah boleh print screen kat nuffnang..

9n0L4 said...

uv utk sehari? ;)

Pen Biru said...

bagus...trafik tinggi

Mrs Velentine said...

wah ramainya yg jenguk blog solehah..cubit2 sini

Deqla manjew said...

sesak nmpknye trafik awk dear.. haha

Si Matatajam said...

Nak tau gak UV untuk sehari...

Cik Nur said...

wahh..ramainya yg singgah blog solehah.. uv sehari bape..?

dya bunga said...

ramainya..dya punya pun xsebanyak tu..hihi

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

tinggi juga uv blog solehah yer...tahniah :)

Nurul Ain Atikah said...

tingginye. trafik saye cuma biase2 je