Lazada Malaysia

Sunday, February 26, 2012

Home » My 1st Giveaway-Rumah Siapa Ini?

My 1st Giveaway-Rumah Siapa Ini?

& Now
Assalamualaikum dan hai semua.
Apa khabar semua? Semoga anda semua ceria-ceria selalu.

Korang semua pernah tengok saya buat giveaway?hehe.. Nehi, nehi... Saya baru saje buat blog ini 1.1.2012, xkanla terus buat GA kan, kan kan. Asyik saya saje yang join giveaway orang, apa kata kali ni korang pulak join giveaway pertama saya sempena hari lahir adik saya yang ke-14. Mudah saje GA ini.

Adik saya : 4 Mac 1998



Klu :
1) Nama pemilik tuan rumah bermula dengan huruf R.
2) Rumah seorang pemain bola sepak terhandal.



SYARAT-SYARAT


.: WAJIB follow blog Solehah :.

.: Bermula 26 Februari 2012-3 Mac 2012 :.

.: Buat satu entry simple :.
&
Dalam entry mesti ada :
> Tajuk GA ini.
> Banner di atas & linkkan semula ke sini.
> Jawapan :
1) Nama pemilik rumah
2) Link sumber jawapan

.: Send link entry korang dalam komen entry ini :.

Ini link entry GA :

HADIAH


1st : Topup RM 20 (Maxis/Celcom/Digi)

2nd : Topup RM 15 (Maxis/Celcom/Digi)

3rd : Topup RM 10 (Maxis/Celcom/Digi)

4th : Topup RM 5 (Maxis/Celcom/Digi)

.: Pemenang:Jawapan yang paling cepat & tepat :.

.: Tiada paksaan untuk join GA ini :.
.: Hadiah kecik cinonet je :.

SENARAI PENYERTAAN

> KLIK SINI <
Sesiapa yang tak menang, tak mau yeye.
Inikan 1st GA. Bulan 4 nanti saya buat Birthday GA saya pula.
Buat masa ini, saya tetapkan Birthday GA saya mula pada 26 April 2012.
Jika ada perubahan, saya bagitahu ye. Itu sahaja.
Selamat Meneka~!! kikiki...

10 sweet comments:

mR. heArt said...

http://inmyheartiku.blogspot.com/2012/02/my-1st-giveaway-rumah-siapa-ini.html

Mr. heArt join ni

ⒸⒾⓀ ⓏⓄⓂⒷⒾⒺ said...

salam.. cik zombie join yer?

http://shimaituaku.blogspot.com/2012/02/my-1st-giveaway-rumah-siapa-ini.html

harap2 betul lah... :)

Leeza said...

Lezza join, hope menang =)

http://misslyzeer.blogspot.com/2012/02/my-1st-giveaway-rumah-siapa-ini.html

Ain Zuhairi said...

Ain join, huhu penat meng google :P
http://ainpunyeceritalah.blogspot.com/2012/02/my-1st-giveaway-rumah-siapa-ini.html

diella said...

http://a-girl-with-a-heart.blogspot.com/2012/02/my-1st-giveaway-rumah-siapa-ini.html

joinn :D

qistinaizzani said...

http://doodleliciousheart.blogspot.com/2012/02/40-my-1st-giveaway-rumah-siapa-ini.html

qistinaizzani said...

Maaf akak.Saya trlupa nk follow. Jangan risau saya dh follow akak dh :)

FatmaFazira said...

join :)

harap-harap betul ye :)

http://fafazira.blogspot.com/2012/02/my-1st-giveaway-rumah-siapa-ini.html

Nida said...

As-salam..

Kak Nida turut sama sertai... moga-moga ada rezeki... ameeeeennnn

http://alongnidar.blogspot.com/2012/03/klik-banner-untuk-sertai.html

Terima kasih :)

Solehah Shamsuddin said...

tq pada semua yg dh join ye.