Lazada Malaysia

Monday, February 25, 2013

Home » » Tips : Candy Buffet

Tips : Candy Buffet

Candy buffet seolah-olah menjadi trend perkahwinan pada masa kini. Candy buffet diletakkan adalah untuk menarik minat kanak-kanak yang datang di dalam suatu majlis yang diadakan.

Harga untuk candy buffet ni bergantung kepada item di dalam candy buffet dan perkhidmatan yang disediakan. Jika mahu bajet yang jimat, kita boleh buat candy buffet ini dengan idea dan kreativiti sendiri.

Contoh item yang dicadangkan di candy buffet ialah buah-buahan, marshmallow, kuih-muih, apam polkadot, biskut-biskut comel, gula-gula dan lain-lain lagi.

Kepada sesiapa yang berminat untuk membuat candy buffet di dalam majlis perkahwinan, boleh cuba lihat servis yang disediakan di bawah. Servis candy buffet yang disediakan oleh mereka sangat cantik dan menarik. Jom terjah servis-servis ini! :-)

















Ok korang, setakat ni sajelah yang saya boleh sharekan.
Mwahx!

15 sweet comments:

Cik Nur said...

cantik2kan..jgn kata bebudak, nur pun suka.. :)

MiSyZ EyManN said...

suka . sukaaaa :)

Chic Na said...

suka sgt kalo pegi event yg ada candy buffet. hihi..

Deqla manjew said...

haha..setuju komen nur.. mak budak pun sukalah!!

Solehah Shamsuddin said...

Dlm byk2 ni, Solehah suka servis dari The Sister's Candylicious. korang suka yg mana pulak? :)

are_lin@yu said...

sweet nya tgk..hehe

::EIDA:: said...

ida baru berjinak dlm bisnes Chocolate Fountain tu. Boleh la jengukk ;)

Cinta hazanis said...

perlukan budget besar ni. hehe

Cinta Misteri said...

haaaaaaa.....masa wedding kat rumah perempuan baru2 ni diorg ada candy buffet. cantik, solehah tengok kat n3 CiM tue. comel jer, tp diorg buat sendiri semuanya, so...kalau ada sesiapa yg nak sewa coklat fountain bleh laaa cari CiM lps ni.

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

suka suka suka suka hehehehe

Mrs Velentine said...

cantik..budak2 suka ni

Si Matatajam said...

Bestnya kalau ada candy buffet camtu kan...

dalin ali said...

comelnya candy buffet kan. memang candy buffet ni boleh disediakan sendiri dan ditambah dgn chocolate fountain. supplier chocolate for fountain, candies, marshmallows yang halal pun dah ada di pasaran. candy buffet akan jadi lebih meriah dengan pancuran coklat yang best, menyelerakan gitu.. tak kira kanak2 atau org dewasa pun suka..

SIMPLY PARTY 4 U said...

boleh juga dapatkan candy buffet serendah RM150 sahaja di Simply party. boleh check fb simplyparty4u

SIMPLY PARTY 4 U said...

Boleh dapatkan pakej candy buffet serendah RM150 sahaja di Simply party :-)