Lazada Malaysia

Saturday, February 2, 2013

Home » Appleslym Dietary

Appleslym Dietary


AppleSlym adalah produk fiber berkolagen terlaris dengan formulasi hebat adunan enzim pelansingan, Fiber, Kolagen dan Vitamin C yang membantu memberi rasa kenyang, mengatasi masalah berlebihan berat badan, perut buncit, sembelit, membuang angin. membakar lebihan lemak di pinggang, pinggul, peha, lengan tangan dan muka dan seterusnya mencantikkan kulit.


Campuran Minuman Pati Epal Hijau Dengan Psyllium Husk Dan Kolagen

TRIMM SLIMM FIRMM FITT

FIBER + VITAMIN C + COLLAGEN

100% EKSTRAK SEMULAJADI
TANPA PEWARNA


RENDAH GULA

DIEDARKAN OLEH

5A, Level 1, Block 1, Pusat Perniagaan Worldwide,
Jalan Tinju 13/50, 40100 Shah Alam, Selangor Darul Ehsan.


No. Telefon : +603-5518 3990

Faks : +603-5518 3991

HARGA

RM30.00 (S/M)
RM34.00 (S/S)
$16.50 (SG/BR)

15GM X 10 sachets

Sesuai untuk lelaki dan wanita.

MAKLUMAT PEMAKANAN

JUMLAH SETIAP HIDANGAN

Setiap 100 gm

Tenaga : 353kcal (1483kJ)
Karbohidrat : 86.2 gm
Protein : 2.1 gm
Lemak : 0 gm

Setiap 15 gm

Tenaga : 53kcal (222.5kJ)
Karbohidrat : 12.9 gm
Protein : 0.3 gm
Lemak : 0 gm

PERHATIAN

Simpan di tempat yang kering.

Produk yang dijual pada harga sangat rendah, dikhuatiri produk tiruan. Bagi tujuan peningkatan kualiti, sebarang cadangan atau aduan, sila hubungi 03-55183990 atau email vasia_aura1@yahoo.com.

KANDUNGAN

Pati Epal Hijau (Green Apple Extracts), Psyllium Husk (Fiber), Seena Leaf Powder, Inulin, Vitamin C, Collagen, Sugar, Maltodextrin, Tricalcium Phosphate, Malic Acid, Apple Flavour, Stevia, Guar Gum, Spirulina, Chlorophyll.

CARA MINUM

Campurkan kandungan ke dalam suku cawan air suam, kacau sehingga larut dan tambahkan dengan air biasa atau sejuk. Minum dengan segera. Ambil 1 sachet setiap hari selepas makan malam.

TESTIMONI

SEBELUM 65 KG
SELEPAS 49 KG

"Selepas kelahiran anak kedua, badan naik mendadak. Rasa malu dan rendah diri. Sejak mengamalkan AppleSlym, berat badan turun dari 65 kg ke 49 kg. Rasa teruja dan berkeyakinan selepas dapat menggayakan baju fesyen terkini". Pn Nadiah.

12 sweet comments:

Tihara said...

epal hijau memang bagus kan :)

lelamaisara said...

akak dah kurus tak yah la kot..hhehehehe

Cinta Misteri said...

tk penah mkn supplement utk kurus. maintain dgn sukan & aktvt pengeluaran peloh jer. msti masam kan.....

Solehah Shamsuddin said...

@Cinta Misteri erkk solehah xpnh minum ni. sje je share ni :)

Sue PeLik said...

huhuhuhuhu. macam tingin jerk. nanti le lepas dah keje. hihihi

Deqla manjew said...

wahh.. elok la ni utk yg nk kurus.. sis dah kurus.. x sesuai..hihi

Yumida Huda said...

bgsnye! perisa apple pulak tu..hmmm..sedap

Cik Nur said...

ingatkan solehah pernah cuba.. :)

Chic Na said...

sape nak kurus boleh try.. huhu.. promote.

Segmen Mega 3000 Follower said...

kalo buncit cam ne? hilang gak ke? hahaha!

Jomlah Sertai Segmen Mega 3000 Follower By Blog 3 Dalam 1
Klik Sini ! Klik Sini ! Klik Sini !

wan nurul hezrina abd halim said...

nak kurus..hehe tapi betulker rendah gula?selalunya dietry produk ado gula huhuhu takut 2..

Mrs Velentine said...

x ebrani nak cuba