Lazada Malaysia

Friday, November 8, 2013

Home » » Marina Cove Resort, Lumut, Perak

Marina Cove Resort, Lumut, Perak

Batu 2, Jalan Teluk Batik, 32200 Lumut, Perak.
Tel : 05-683 6666 / Fax : 05-683 6688

Alhamdulillah, siap juga entri ni. Berada di sini selama sehari dah cukup untuk saya snap banyak gambar di sini. Walaupun resort ni nampak biasa, tapi ruang biliknya cukup luas dan selesa untuk kami berlima menginap dalam satu bilik. Jikalau korang datang ke sini, pasti korang tak percaya dengan ruang keselesaan yang mereka beri terlalu berbaloi dengan harga yang ditawarkan. Bilik yang kami pilih ketika ni ialah jenis Studio Deluxe (one room apartment). Harga hanyalah RM 188 + 2 sarapan pagi. Kami tempah melalui Agoda.












Present this card entitle you to 10% discount at :

Seafood Beach Restaurant
Tel : 05-683 7688

Beach Pub and Karaoke Room Beach Bistro (Western Food)
Tel : 05-683 2688




   
Gambar di atas ni pemandangan di waktu Subuh.
Gambar di bawah ni pula pemandangan di siang hari.





Gelongsor air tu adalah Marina Theme Park.
Hanya kanak-kanak saje yang boleh mandi di sana.



Ini pula swimming pool.
Jenguk saje di luar beranda, dah boleh nampak orang mandi.
Bahagian belang-belang tu adalah untuk orang dewasa dan bahagian kosong tu untuk kanak-kanak.





Antara kemudahan yang disediakan.
Kemudahan yang lengkap dan selesa.


Mengumpul paket-paket gula, teh, kopi dan krimer.




Peta rujukan aktiviti yang boleh dilakukan di sana.




Yang paling best, untuk pakej yang kami pilih ni ada pakej sarapan pagi percuma untuk 2 orang. Saya tak tahulah apa makanannya kerana adik dan abah saya yang tebus sarapan pagi ni. Rezeki makan percuma katakan. Alhamdulillah.

Untuk maklumat lanjut mengenai resort ini, sila hubungi :

(Owned by Marina Cove Resort Management Sdn.Bhd)
Jalan Teluk Batik, 32200 Lumut, Perak.
Tel : 05-683 6666 / Fax : 05-683 6688

5 sweet comments:

Deqla Manjew said...

byknyer snap2.. tp bagus gak dear.. info utk sesapa yg nak ke sana.. cantik juga ye resort nye...

Masha Meisters said...

wah...noit bad juga...nampak cam besar je...atau memg besar? hehe

Nurfaezah Abdullah said...

quite affordable jugak ye :)

izan mama mia said...

wah menarik..laa

Cik Nur™ said...

bestlah...nampak selesa...