Lazada Malaysia

Friday, February 8, 2013

Home » » Tutorial : Top Commenters Widget

Tutorial : Top Commenters Widget


Bagaimana nak pasang widget Top Commenters di atas ni?

1. Mula-mula, klik SINI.

2. Kemudian ikuti langkah-langkah yang ditunjukkan oleh gambar di bawah. 



3. Apabila korang sudah selesai mengisi, korang klik "Add this widget to your blog" dan kemudian korang klik :



4. Siap! Sekarang, korang boleh lihat hasilnya. Kita juga boleh tengok list top commenters yang tahun lepas. Semoga widget ini berguna kepada tuan blog untuk mengetahui jari-jemari yang mana satu terlalu rajin komen entri blog... :)

18 sweet comments:

Cik Nur said...

jelas tutorial ni solehah... :)

ANa Ahmad said...

ni sangat bagus ni, nampak tersusun lah sikit bila guna tutorial ni, thanks sbb ajar hehe :)

Karukord jagau said...

saya datang singgah dengan senyuman manis hehehe (^___^)

amer akat said...

aslkum.. u have so nice blog ...bleh sy follow u? if can pls follow me back ya.. thx =_=
http://slapmestore.blogspot.com/

Deqla manjew said...

mmg best ada tutorial nih.. sis deqla pun dah ada.. ;)

Mrs Velentine said...

terbaeklah..ghehehe....nama atas tu esemua gsf

are_lin@yu said...

wahhh dorang mmg hebat lah.hihi

Nyue said...

pandai solehah bab2 toturial ni kan..huhuhuhuhu

9n0L4 said...

sudah apply sejak dlu. hehe. rajin solehah buat tuto. :)

Mrs Velentine said...

done digi & white my

lelamaisara said...

bab2 macam ni memang tabik kat solehah..terer

IntaNBerliaN said...

pandai solehah wat toturial :-)

*Pasal penambahan sponsor tu, kalau xtmbah pun xpa.. dah join tu ok je.. cuma yg lepas2 ni akak dah tambah link sponsor tu dkt entry ga.. :-)

*xyah risau.. akak jenis simple, xsuka nak pening2 kepala ni.. hihii

Aine Ainun said...

Salam..
hy solehah=)
lama x jenguk sini..

heheeee...
suka psg widjet ni...

tp ade sesetangahnya x tepat tau..

Fara Fiza said...

Salam... jemput join giveaway saya d http://www.rararoo.blogspot.com/2013/02/fabuloous-giveaway.html
dan menangi barangan korean Cosmetic seperti The Face Shop, Etude House dan Tony Moly :)

Anis Athia said...

Thanks for sharing :) nanti nak letak la kat blog.. Hehehe :)

LYAfrina said...

tq for sharing

kayyana said...

top commentor ni lambatkan blog nak view tak?

Nurul Faiz said...

dah jadi.. thanks ye :)