Lazada Malaysia

Sunday, November 10, 2013

Home » Beli T-Shirt Pangkor Island & Teddy Bear

Beli T-Shirt Pangkor Island & Teddy Bear

Assalamualaikum.

Jika kita pergi bercuti, tak sah kalau tak beli cenderahati untuk dibawa pulang kan? Seperti saya, saya pun ada cenderahati yang dibeli ketika bercuti di Lumut haritu untuk dibawa pulang ke rumah. Cenderahati itu ialah t-shirt dan teddy bear.


T-shirt ini berharga RM 7.00. Murahkan.
Semestinya pink pilihan hati saya.


Teddy bear ni pula berharga RM 64. Comelkan teddy bear ni.
Pink juga yang saya pilih. Saya beli di Kedai The Gifts, Aeon Manjung.
Saya namakan teddy ni sebagai Pinky.

Kedua-duanya mestilah warna pink. Saya ni kalau nak beli barang, tak perlu pening kepala dalam pemilihan warna. Semestinya saya akan pilih warna pink. Nak buat camne, pink warna kegemaran saya.hehe :)

5 sweet comments:

ezyra daniel said...

agak mahal juga la teddy bear tu hehe...btw nama dia sama lah dgn teddy yg sye bg dkt bf sye..warne pink jugak taw haha

Muna rahimah said...

Alahai comelnya pinky tu. Secomel si pemilik blog ini. Muna nak pinjam pinky boleh? Nak buat peta malaysia atas dia hahahaha.

Che Rosliza Che Mat said...

geram akak dekat teddy bear tue...dahlah kaler pink..

Cik Nur™ said...

gubu je tgk teedy bear tu...

Deqla Manjew said...

akak dah lama xde teddy bear.. sejak kena "kacau" ngan teddy bear.. jadi takot nak simpan lagi.. huhu.