Lazada Malaysia

Friday, November 16, 2012

Home » London Paris New York Full Movie

London Paris New York Full Movie


Semalam ada cerita Kuch Kuch Hota Hai, kan. Cerita Kuch Kuch Hota Hai tak dapat menggugat hati saya untuk menontonnya. Cerita Kuch Kuch Hota Hai takda la best sangat.haha okay-okay mesti ada yang tak setuju dengan saya kan. Takpe-takpe, citarasa orang tak semestinya semua akan sama. Bagi saya, cerita London Paris New York terbaik daripada semua cerita Hindustan yang saya pernah tengok.

LONDON PARIS NEW YORK FULL MOVIE


Website : http://www.lpnythemovie.com/


OFFICIAL SONG VIDEO LONDON PARIS NEW YORK


Apa kata korang tengok cerita London Paris New York ni dulu ye.
Dah tengok, sila komen sini :)

18 sweet comments:

Miss BaNu said...

dh tgk london paris new york ni..emm biase je cite nih hehe lebih prefer t KKHH lgi walaupun dh beratus kali tgk dah hehe

Mrs Velentine said...

dah pena tengok ni....mmg best tp MV lagi suka Kuch2 hota hai.sebab yg ni budak2 kurang sesuai nak tengok

beta kupu said...

ingt nak download tapi cari kat you tube tapi xde subtitle la....kecewaaaa

Nyue said...

yupp depend org kan solehah..ehehe..nyue biar pon 40kali tgk still touching tgk kuch2 ho tahai..ehehehehe

CikNana said...

alalala..belum ku liat pula deh.hehe

kinara kinatara said...

huhu...

Che Rosliza Che mat said...

sis lagi suka kuch2 hota hai hihihihi...lagi menyentuh jiwa..

sukakartun said...

london paris newyork??masa baca tajuk entri igtkan cite omputih..kat mana nak donlod??

Chic Na said...

tak tengok..

Cik Nur said...

nur suka KKHH lagi laa..hihihi

lelamaisara said...

no komen...hehehe..tapi KKHH tu best...:)

Solehah Shamsuddin said...

Kalau korang nak download cerita London Paris New York dalam bentuk HD dan ada subtitle, boleh download di :

http://kat.ph/london-paris-new-york-2012-hindi-dvdrip-720p-amirfarooqi-t6436958.html

hazanis said...

best tak movie ni awak?:)

Solehah Shamsuddin said...

@hazanis best-best.cubala try tengok ye :)

ary_lee said...

da tengok dah..
before this nak download tapi dah tayang kat channel astro box office 952..
memang best cerita ni..
Suka cara kisah ini diintepretasi di 3 negara dengan 3style..
hebat..

london to paris..
paris to new york..
HuhuhuhuXD

Deqla manjew said...

Amboi2...mrh ni mrh ni..kuch2 hota hai maybe x la best sgt bg solehah...tp kuch2 hotak hang lg besttttt dr london paris new york tu tau...hahaha

Ain Dzaya said...

no komen...hehew..sbab ta minat hindustan...

wan nurul hezrina said...

akk suka sangat ngan KKHH..hehe ada shah rukh=)