Lazada Malaysia

Thursday, April 5, 2012

Home » "SEGMEN NASZ : SPONTAN"

"SEGMEN NASZ : SPONTAN"


Nak Join? KLIK SINI.

Assalamualaikum dan hai semua.
Saya nak join segmen dari Nasz lagi.hehe

Nasz tanya, apa ayat yang terpacul dalam otak ni bila nampak segmen ni.
Ayatnya ialah:

"NASZ"

Erk saya pun tak tau kenapa tiba-tiba ayat ni yang terpacul dulu. Mungkin tengok header blog Nasz dulu ni kot sebelum tengok tajuk segmen ni.hahahaha Nasz jangan gelak-gelakkan saya tau.hehe kawan-kawan, siapa yang nak join segmen ni cepat-cepat wat entry tau. Segmen ni akan berakhir dalam beberapa jam saje lagi. Okla.nak BW blog lain lagi. Bye~

24 sweet comments:

NasZ said...

make sense. hehehe.

thanx sudi join.

Solehah Shamsuddin said...

hehe.your welcome

Pka Rahim said...

hi pka dari segmen yg sama.
jom singgah blog pka.

http://pkaemerald.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-spontan.html

tq :)

Emma said...

Opssssssssss Emma singgah sini =)

NasZ said...

list group spontan dah kuar. jemput terjah dan tengok kespontanan dorang yang join. hehehe.

list kat sini

http://mohdnaser.blogspot.com/2012/04/spontannya-dorang-ni.html

! NZ Si Panglipur Lara ! said...

nasz ku seru namamu haha

singgah sini pulak :
http://bintuzainal14.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-spontan.html

Rahmah Ram Ram said...

singgah dari segmen yang sama...salam kenal

Nor Sharul Atikah Bt Nor Azlan said...

dtg jenguk sini :)

http://strawberryitubuah.blogspot.com/2012/04/segment-nasz-spontan.html

cik dila.. said...

jalan jalan terjah blog nih.. :)

http://dieylashaza.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-spontan.html

ILA SYAMILA ♥♥ said...

hai. ila singgah sini dr segmen same. meh ler datang blog kita. nak follow pun boleh ;)

http://ilagula.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-spontan.html

Riz Kim said...

dtg sggh & follow sini
http://mylifestoryz.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-spontan.html

Solehah Shamsuddin said...

ok pika.

Solehah Shamsuddin said...

hehe.tq emma

Solehah Shamsuddin said...

ok nasz...

Solehah Shamsuddin said...

ok NZ...

Solehah Shamsuddin said...

tq rahmah singgah sini.

Solehah Shamsuddin said...

hye tika,tq dtg sini

Solehah Shamsuddin said...

ok dila.hehe

Solehah Shamsuddin said...

ok ila..hehe

Solehah Shamsuddin said...

ok riz.hehe

sukagelak said...

jalan-jalan segmen spontan :)

http://juliajamaludin.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-spontan.html

Solehah Shamsuddin said...

tq julia dtg sini.

Arina Shamsul said...

kamu sll bertuah kan dik :) semoga bertuah kali ini :)

Solehah Shamsuddin said...

hehe.bese2 je kak.tq akak