Lazada Malaysia

Friday, February 14, 2014

Home » , » MUSLIM NIAGA

MUSLIM NIAGA

MUSLIM NIAGA
" Platform Dropship Produk Islamik "

MUSLIM NIAGA ialah sebuah platform dropship produk Islamik No.1 Malaysia. Ia telah banyak membantu usahawan dropship memiliki laman web kedai online sendiri. Antara kemudahan lain yang disediakan ialah :

 Menyediakan Website Kedai
Setiap RANIA (Rakan Niaga) kami dilengkapkan dengan satu website kedai online mereka sendiri. Ianya sudah dilengkapi dengan 300+ produk serta borang tempahan, sistem bayaran dan juga blog.

 Sistem Invoice & Tempahan
Memudahkan pengedar dan pembekal menguruskan tempahan terkini. Email notifikasi dihantar kepada pembeli, pengedar dan pembekal untuk memberitahu status invoice. Pembekal juga dapat mengemaskini tracking no. dan maklumat ini akan dihantar terus ke e-mail pembeli dan pengedar.

 Data Pengguna & Rekod Tempahan
Sebagai usahawan, data pelanggan sangat penting. Di sini kami benarkan anda akses ke maklumat pelanggan anda supaya anda dapat hubungi mereka. Mudah untuk anda buat 'follow-up' di masa hadapan.

 Tidak Perlu Simpan Stok
Kaedah dropship membolehkan anda untuk tidak perlu menyimpan stok tetapi masih boleh beli pada harga borong. Di sinilah anda akan menjana keuntungan. Maklumat keuntungan setiap produk (Harga ajen & Harga jual) akan dipaparkan di dalam sistem kedai online anda.

 Domain & Hosting
Anda tidak perlu fikir tentang keselamatan website. Tidak perlu pening kepala tentang bagaimana nak 'maintain' server hosting & domain kerana ianya semua dikendalikan oleh pakar-pakar kami.

 Bantuan dan Sokongan
Kami tidak akan biarkan anda berniaga keseorangan. Kami sediakan group support di Facebook khas untuk anda berinteraksi dengan kami dan ajen-ajen kami yang sudah berjaya membuat jualan secara online dan offline menggunakan sistem kami.



.: Cara Mendaftar :.

1. Pilihan Pakej dan Harga (Pilih Pakej Mengikut Kemampuan Anda)
2. Lakukan Pembayaran (Lakukan Pembayaran Mengikut Harga Pakej Pilihan Anda)
3. Pilihan Nama Domain Kedai Online (Beri Maklum Balas Berkenaan Nama Domain Kedai Online Anda)

.: Carta Alir Sistem :.

Langkah 1 : Anda promosikan kedai online anda.
Langkah 2 : Pembeli membeli produk di kedai online anda.   
Langkah 3 : Pembeli membayar kepada anda mengikut Harga Jualan.
Langkah 4 : Anda membayar Harga Kos kepada Pembekal. Anda simpan keuntungan.
Langkah 5 : Pembekal menghantar produk kepada Pembeli.


.: Soalan Lazim : KLIK SINI :.
.: Kedai Online : KLIK SINI :.
.: Testimoni : KLIK SINI :.

Untuk maklumat lanjut, sila hubungi :
No.32-3B, Sunwaymas Commercial Center,
Jln PJU 1/3B 47301, Petaling Jaya, Selangor, Malaysia. 
Waktu Pejabat : 9.30am - 5.00pm
Website : Muslim Niaga
No.Tel : 011-14260161
Fanpage : Muslim Niaga
Twitter : @mndropship
Service Muslim Niaga : Kedai Online, Design, Training Online, Pembekal, Seminar Mentor Dropship, Train Usahawan, Trading



MUSLIM NIAGA

MUSLIM NIAGA


Contest SEO Muslim Niaga ini
di anjurkan oleh
Farid Laham
dan ditaja oleh
Muslim Niaga
Sumai Hotel Apartment – OFFICIAL
Sumai Hotel Apartment
Projek Iqra
Farisya Anastasyia
Akma Omar
Nannie Isa
Azhafizah Md Nor
Nadia Shaira Shaf’ii
Nabila Biela
iLuvTour

24 sweet comments:

Aniq Bukhary said...

Wow! nampak menarik je nie Solehah.. Contest SEO nie kan?

Mohd Shubhi said...

semoga berjaya Solehah...!

Farah Waheda Wahid said...

wah menarik ni, thanks for sharing solehah...

Sop Nama Saya said...

Menarik :)
Semoga berjaya

SEO MUSLIM NIAGA

Paly said...

good luck... :)

Contest SEO Muslim Niaga

jamian sarif said...

good luck solehah...

Bahrain Ramlan said...

nice review ;)

Azhafizah Md Nor said...

All the best solehah :)

Cik Nur™ said...

semoga berjya solehah.. :)

Cik Nur™ said...

semoga berjya solehah.. :)

Cik Nur™ said...

semoga berjya solehah.. :)

PingJeDotOrg Page said...

Salam awak.. semoga menang ye.. :)
www.myinfo4u.net/muslim-niaga-dropship-sistem-terbaik

Liniey Nor said...

good luck solehah..smga target tercapai hihi..

Contest SEO Muslim Niaga

Khalid Kyle said...

Moga dengan adanya platform dropship muslim niaga ini dapat meningkatkan lagi ekonomi penduduk muslim di malaysia khususnya =)

Jom Terjah : Muslim Niaga : Platform Dropship Produk Islamik

Khairul Asrol said...

semoga berjaya bro. ramai jugak yang join ye.

Muslim Niaga Platform Dropship Online

kucha lana said...

entri review tentang Muslim Niagat yang menarik..gud luck unutk contest ni

Bahrain Ramlan said...

Menarik tentang muslim niaga ni. Harap ada yang join perkhidmatan Muslim niaga ni. :)

adarain.com

Farid Laham said...

terima kasih kerana menyertai contest seo muslim niaga..jng lupa rajinkan diri blogwalking kt sponser ye..

kamil salleh said...

Salam... satu artkel yg penuh infomasi. Semoga berjaya buat anda.

Jom terjah entri berkaitan. contest SEO ini:

Contest Seo Muslim Niaga

Hanafi Abdullah said...

semoga berjaya dalam kontest ini...

RDZ Z said...

Muslim Niaga ini antara program dropship berkonsepkan Islamic terbaik untuk dicuba. Banyak facility. TGood luck ya untuk Muslim Niaga SEO Contest
Contest SEO Muslim Niaga

Yumida Huda said...

Muslim Niaga membuka peluang perniagaan yang boleh menjana keuntungan berlipat ganda. Tak perlu pening pikir pasal stok. Juz daftar sebagai ejen n dah boleh berniaga. Terbaik la Muslim Niaga! All d bez solehah...

Muslim Niaga Platform Dropship

Alynn Mueez said...

all the be bez solehah..good luck

http://www.chatchantek.blogspot.com/

HASRUL HASSAN said...

Semoga berjaya dengan kontest MUSLIM NIAGA ni nanti .. siapalah yang menang ehhh .. bagus perkongsian yang diberikan.