Lazada Malaysia

Monday, February 3, 2014

Home » Menang Hadiah Topup RM10 Dari 1st Giveaway By Pingje.org

Menang Hadiah Topup RM10 Dari 1st Giveaway By Pingje.org

Info Mengenai Pingje.org

Laman pingje.org telah dibina pada Nov 2012 dan telah dilancarkan pada awal tahun 2013.

Pingje.org telah diusahakan oleh seorang blogger dan dua rakan lain yang sudah sekian lama berkecimpung dalam dunia IM dan mempunyai 5 website/blog termasuk pingje.org. 

Pingje.org adalah laman perkongsian artikel-artikel blogger seluruh Malaysia dan juga di luar Malaysia. Segala artikel yang blogger kongsikan di sini akan disimpan dan tidak akan dijual kepada mana-mana pihak kecuali dari keizinan sumber artikel itu sendiri.

Pelancaran laman pingje.org telah diterima hangat oleh para blogger-blogger temapatan dan sedikit dari blogger luar. Dengan hanya 2 minggu pelancaran pingje.org menerima lebih 300 blogger berdaftar dan sehingga kini jumlah tersebut semakin meninggat dan terus meningkat. 

Laman pingje.org setelah beberapa bulan dalam pembaikan, kini sudah siap sepenuhnya. Oleh itu, jika ada sebarang kemuskilan, tidak puas hati, saranan, masaalah atau apa sahaja sila kemukakan di bahagian Contact Us yang ada di page laman ini. Dengan itu, pihak pingje.org sangat berterima kasih kepada semua blogger yang mendaftar dan menggunakan servis dari pingje.org. Tanpa anda siapa lah kami! 

Segala isi kandung termasuk foto@gambar di dalam laman pingje.org adalah hak milik blogger itu sendiri tapi foto@gambar akan disimpan di dalam server pingje.org seperti yang telah diterangkan di atas.

Menang hadiah topup RM10 dari 1st Giveaway By Pingje.org
Terima kasih Pingje.org

0 sweet comments: