Lazada Malaysia

Wednesday, December 18, 2013

Home » Pencarian Sponser Untuk My 2nd Blog Anniversary Giveaway

Pencarian Sponser Untuk My 2nd Blog Anniversary Giveaway

Assalamualaikum.

1 Januari 2014 ialah Anniversary ke-2 blog saya. Lagi 13 hari saje lagi untuk saya celebrate. Bila difikirkan, teringin juga mahu buat GA sebab 1st Anniversary dulu tak buat GA. Dan yang pasti, selama ini saya tak pernah ambil sponser daripada sesiapa pun kerana semua hadiah GA saya beli dengan menggunakan duit hasil blogging. Jadi GA ini nanti hanya akan dibuat dalam seminggu saje. Giveaway ini bakal berlangsung pada 25 Disember 2013 - 31 Disember 2013. Berharap sangat ada yang sudi sponser GA saya ini kerana ini pertama kali saya ingin ambil sponser untuk GA saya.

Antara hadiah GA ialah :

Sponser : Saya

(Pemenang Utama) : Cash RM 10 & menjadi penulis jemputan di dalam blog ini
(Pemenang Ke-2) : Cash RM 10 & menjadi penulis jemputan di dalam blog ini
(Pemenang Ke-3) : Cash RM 5 & menjadi penulis jemputan di dalam blog ini
(Pemenang Ke-4) : Cash RM 5 & menjadi penulis jemputan di dalam blog ini

Sponser : Qeela (untuk 1 pemenang)

(Pemenang Ke-5) : L.A Coffee

Sponser : Mira (untuk 2 pemenang)

(Pemenang Ke-6 & 7) : Anting-Anting 


Sponser : Sue (untuk 3 pemenang)

(Pemenang Ke-8, 9, 10) : Topup RM5, Bloglist & Review

Sponser : Fatin Hazwani (untuk 2 pemenang)

(Pemenang Ke-11 & 12) : Topup RM 5

Sponser : Hajar (untuk 1 pemenang)

(Pemenang Ke-13) : Topup RM 5

Kepada sesiapa yang ingin sponser GA saya nanti, boleh inbox Fb saya ataupun emel saya di pinkgemstone90@gmail.com. Terima kasih.

5 sweet comments:

ANa Ahmad said...

wah... pasti best ni klu join :)

Sue PeLik said...

huhuhu tak leh nak inboq laaa awk! :) saya boleh jadi sponsor. boleh pm kat page sy, sebab sy nak pm kat fb awk tak leh huhuhu

https://www.facebook.com/SuePelik

Deqla Manjew said...

meh akak jadi sponsor gak. nak?? nanti akk pm solehah. =)

Qeela Aini said...

hi, sy boleh jd sponsor :) pm kt fanpage www.facebook.com/Evathechoms :) *xdpt nk pm awk*

tq :)

http://ourrandomrainbow.blogspot.com

Cik Nur™ said...

jadi penulis jemputan.. :)
mcm seronok..