Lazada Malaysia

Wednesday, December 4, 2013

Home » » Contest SEO Eridy

Contest SEO Eridy

Siapa di sini suka join contest SEO? Mari kita join Contest SEO Eridy. Hadiah pun gempak juga. Pemenang akan ditentukan melalui blog yang berada di kedudukan muka surat pertama carian Google bagi keyword “Contest SEO Eridy” . Carian dibuat di Google.com menggunakan private browsing. Sesiapa yang berani nak bertanding sesama blogger, bolehlah join contest SEO ini. Ia juga boleh menguji kekuatan sesebuah blog.

Syarat Contest SEO ERIDY
* Peserta bertandingan atas keyword ” Contest SEO Eridy ” .

* Entri mengikuti kreativiti tersendiri .

Hadiah
Hadiah untuk contest ini ialah wang tunai berjumlah RM500.00.
Tempat pertama : RM200 x 1

Tempat kedua : RM 100 x 1

Tempat ketiga : RM 80 x 1
Saguhati : RM 20 x 6

Doakan semoga saya menang contest SEO ini ye.
Insya-Allah, Aamine.

29 sweet comments:

ann-zack smile said...

Semoga ada tuah anda..

Cik Nur™ said...

insyaAllah kalau de rezeki xkemana...

gudluck solehah..

izan mama mia said...

mg tuah memihak pd solehah..

Deqla Manjew said...

good luck solehah.. ;)

mrhanafi said...

saya doakan kejayaan dan murah rezeki..amin


p/s: Salam blogwalking dari admin kakiblog

baby comel said...

Mcm best je. All the best ye awak..

Nurmujahidah Ismail said...

no satu ket google dot com dot my dah,, huhuu

penaberkala said...

semoga berjaya

Solehah Shamsuddin said...

@Nurmujahidah Ismail Google Malaysia mmg top, tp contest ni check gne Google.com. Masih xbpe ok ni.ermmm

encik zuwa Dotmy said...

good luck... hebat blog ni tau.. mesti 1st page kalau ada SEO contest.. bangga blog pompuan dah pandai SEO... moga sukses ya

kayyana said...

good luck solehah.. kalau akak nak cube cube bleh ke? tp blog akak SEO ke laut. hahaha.. kene belajar ngn solehah nih.

Mrs Velentine said...

good luck...

kamil salleh said...

Assalamualaikum....nampaknya blog mesra seo dah muncul...moga berjaya buat solehah.

Aniq Bukhary said...

Menarik nie.. In shaa Allah saya join kalau line tenet nie dah ok...

suffer8zine said...

Gud luck, saya pun join juga http://goo.gl/nt2J2O ;D

Ali Hasan said...

Semoga menang mak cik

kamil salleh said...

Salam.....Melihat ramai yang dah join, teringin pulak nak turut sama berjuang di atas contest SEO yang menarik ramai pengemar SEO untuk menguji tahap kemesraan SEO blog mereka. Semoga ada sinar kemenangan di pihak Solehah. Semoga berjaya. Sekian, terima kasih.

Abdul Halim Ismail said...

Semoga Berjaya dalam contest ni Solehah, awak dah selalu menang contest SEO. InsyaAllah kali ni boleh menang lagi..

Khalid Kyle said...

Nice entry :) Datang BW dari contest yang sama :D

Jom Terjah : Siapa Sebenarnya Eridy?

IntaNBerliaN said...

good luck solehah.. :-)

btw, akak nak tanya private browsing tu camne maksudnya yer

Solehah Shamsuddin said...

@IntaNBerliaN private browsing ialah browser yang tidak menyimpan sebarang history, cookies dan temp files. Dengan kata lain, ia sama seperti kita clearkan semua history dalam google chrome ataupun mozilla firefox untuk check kedudukan entri kita berada di tahap mana.

wazy said...

Selamat berjaya :-)

Fiza Rahman said...

Good luck.

Liniey Nor said...

good luckk solehah!!

Sofinah Lamudin said...

Hi...salam kunjungan...saya dari contest yang sama...good luck!

singgah sini,klik2, baca2, hehe..

jom jenguk blog saya pula >> http://tiny.cc/jengukblogsayapula

Entry terbaru saya, TEMPAH LOGO MURAH >> http://tiny.cc/tempahlogomurah

Salam kenal antara blogger.

cik amal said...

amal singgah sini.. good luck dear.. amal pun join... moga sukses

jemput singgah
http://cikamal.com/contest-seo-eridy-3.html

shahperodua said...

Semoga berjaya ya solehah dalam Contest SEO Eridy ni ;)

Jaerul said...

semoga berjaya :) contest seo eridy

Eyriqazz said...

good luck... entri simple tapi mantap