Lazada Malaysia

Friday, November 22, 2013

Home » Cash Voucher Pertama & Ke-2 Dari MySurvey Malaysia

Cash Voucher Pertama & Ke-2 Dari MySurvey Malaysia

Assalamualaikum.

Alhamdulillah selamat juga voucher MySurvey ini sampai ke rumah saya selepas dua bulan saya redeem point MySurvey. Tak lama lagi, saya akan redem dua kali lagi point MySurvey ini. Lagi 5 point saje lagi untuk saya tebus, untuk kali ke-3 dan ke-4. Kali ni pun, saya tebus dua kali serentak dalam hari yang sama. Maklumlah, kalau tebus sekali saje tak berapa best. Nanti hanya dapat voucher RM10 sahaja. Ini kira best kerana saya dapat voucher RM20 sekaligus.


Posmen datang depan rumah, hon-hon kemudian suruh saya tandatangan untuk dapatkan voucher ini.



Bila buka sampul, terus nampak kertas di atas yang menunjukkan saya dapat voucher MySurvey. Terima kasih MySurvey.


Inilah voucher yang saya tebus menggunakan point MySurvey. Bukan hanya di KFC saje saya boleh pergi, tetapi saya juga boleh tebus voucher ini di Pizza Hut, Pizza Hut Delivery, restoran Rasamas, Kiosk Rasamas dan Kedai Ayamas di Malaysia. Untungkan? Bagi sesiapa yang suka jawab survey tu, bolehlah cuba daftar MySurvey ni. Nanti korang pun boleh juga dapat voucher ini. Selamat mendaftar semua.

5 sweet comments:

lintasvalas.blogspot.com said...

Kira kira kapan yah diindonesia ada apa emang udah ada diindonesia ?

Deqla Manjew said...

yeahh... boleh la solehah belanja akk kan..kan.. haha

Solehah Shamsuddin said...

@lintasvalas.blogspot.com Maaf sy xtau. apa2 yg dlm blog sy ni semuanya hanya ada di Malaysia. Klu di Indonesia sy xtau, sbb sy xpnh gi Indonesia. Maaf ye.

Solehah Shamsuddin said...

@Deqla Manjew Klu akak nk, meh la dtg sini. Klu xdtg, cmne nk blnja.hehe

Cik Nur™ said...

murah rezeki solehah...