Lazada Malaysia

Friday, September 13, 2013

Home » , » Hanis Zalikha : Covergirl Majalah Remaja & Majalah Lisa Edisi September 2013

Hanis Zalikha : Covergirl Majalah Remaja & Majalah Lisa Edisi September 2013


Kerana Hanis Zalikha, akhirnya saya memiliki kedua-dua majalah ni. Majalah Remaja & Majalah Lisa edisi September 2013. Covergirl : Hanis Zalikha 


Sebelum ni, saya ada buat entri mengenai Hanis Zalikha Si Blogger Jelita. Korang dah baca entri tu? Kalau belum, terjahla dulu. Sejujurnya saya selesa dengan cara Hanis. Cantik, peramah dan tak sombong. Walaupun kami sebaya, tak salahkan kalau saya nak jadi peminat tegar Hanis. Kadang-kadang tu teringin juga nak jadi macam Hanis, tapi rasanya mustahil. Sebab saya ni tak suka "interframe" depan orang ramai. Jadi simpan sajelah impian tu. Korang, jom lawat Blog Hanis Zalikha.

15 sweet comments:

Leyla said...

haah . leyla pon suke jugak . care dye tulis belog memang superb lah .

Leyla said...

haah . leyla pon suke jugak . care dye tulis belog memang superb lah .

Sop Nama Saya said...

memang hebat kan?
dah jadi retis lagi meletup skrg :)

Rosmiza Ali said...

Akak pun senang dengan Hanis Zalikha ni.. Tak sombong.. Kita komen kat blog dia mesti dia reply balik.. =)
ZON PERMAISURI CHOMEL

Rubiatul Adawiyah said...

dia memang tak sombong.. :)

Cik Nur™ said...

Hanis zalikha ni nampak matangkan..

Amyma Omar said...

hanis zalikah xsombong,tu yg best.. hehe btw,saya jemput awk join GA ni http://nooramyma.blogspot.com/2013/09/special-giveaway-2013-by-misz-nadea.html

Chic Na said...

majalah Lisa tu mcm best.. nak beli lah..

✿ pink velvet ✿ said...

baru tau ade majalah lisa rupenyer, hahaha~

izan mama mia said...

ikon remaja...

lelamaisara said...

tak pernah bace majalah lisa tu...die memang cantik kan...

june mohd said...

saya pun suka tengok hanis zalikha...sweet je orangnya ;-)

Cendol said...

cantik rupa

Cinta Misteri said...

minat kat hanis yea,.. CiM slalu tengok kat MadMarkets. tp....kat umah CiM ada seorg yg seiras Hanis

Deqla Manjew said...

lupa dah komen ke blm entri ni..hihi.. komen je la eh.. ;)
owhh.. solehah peminat hanis rupanya.. ;)