Lazada Malaysia

Thursday, June 27, 2013

Home » 1st Dating Dengan Si Dia

1st Dating Dengan Si Dia

Assalamualaikum.

Ehem-ehem. Amboi Solehah. Tajuk memang tak boleh blah kan.haha Harini 1st time saya dating dan 1st time juga saya tengok wayang. Boleh dikatakan macam belangkas. Si dia datang ke Teluk Intan semata-mata nak jumpa saya, tapi lain pula yang dirancang. Boleh dikatakan satu pekan Teluk Intan kami ronda. Padahal kami rancang cuma nak sembang saje, tapi disebabkan bosan tak tau nak buat apa, kami pun rancang untuk tengok wayang. Okay ni pengalaman pertama saya untuk tengok wayang tau. Kesian kan. Haha nak tahu movie apa yang kami tengok? Tengok bawah ni ye.


White House Down

Movie ni dipilih oleh si dia. Saya yang 1st time masuk panggung wayang, macam blurr jap tak tau nak pilih apa. haha Movie ni not bad lah, yang penting kelakar walaupun ada pelbagai aksi. Pandai betul pengarah movie ni, pelakon movie yang jadi Presiden White House tu nak dekat sama dengan muka Obama. Kan3? Saya tak nak review movie ni. Yang penting korang kena tengok sendiri movie ni sama ada best atau tak.


Madu dari Yaman. Thanks awak dan maaf sebab tak beli apa-apa yang special buat awak. Next date ye. Lagi dua minggu awak nak balik kerja semula. Maknanya tahun depan pula awak boleh balik Malaysia dan kita boleh jalan-jalan lagi. Urmmm :(

20 sweet comments:

Deqla Manjew said...

errkk... sape pulak si dia ni solehah?? balik smula ke malaysia? dia org mana? atau org malaysia keje kat luar negara? huhu..

Mrs Velentine said...

alolo..sweetnya..walau berjauhan pasti dia ingat solehah

are_lin@yu said...

ooo tgk wyg ingt ngn sapa td.hihi

Nyue said...

mne gambar sidia nyee..eheheheheh

Solehah Shamsuddin said...

Maaf solehah xleh gtau nme dy. dy org malaysia tp kje kt luar negara.

Solehah Shamsuddin said...

Ye. dan semestinya WeChat n LINE tempat kami sembang. Klu xd, xtau nk contact ktne.

Solehah Shamsuddin said...

hehe ni dikira date jgk kn? Harap2 si dy xbce entri ni. hehe :)

Solehah Shamsuddin said...

si dy ni terlalu hensem. xleh tunjuk :P

Cik Nur™ said...

Ehem..boiperen baru yea.. :)

Nur sentiasa doakan kebahagiaan buat solehah ye..

kawan elok2... :)

Busyra Bt Takiyudin said...

wah2. hehe

LYAfrina said...

waa..jumpa chenta hati ye...

Yumida Huda said...

wah..sapekah itu solehah? cam special je
beznye berdating..ehem2

aReLaN said...

alahai...kena tunggu tahun depan lak. lama tu. kesiannya. sabar la ye.hehehe

Solehah Shamsuddin said...

Bf? Urm no komen. hehe :)

Solehah Shamsuddin said...

Pe yg wah nya tu busyra? Hehe

Solehah Shamsuddin said...

Cinta hati, setia hingga hujung nyawa. walaupun dy juz my bff.urm hehe :)

Solehah Shamsuddin said...

Bff je tu kak yumida.hehe :)

Solehah Shamsuddin said...

Nk tggu hbis bln julai pn menyeksakan hati. urmmm

Deqla Manjew said...

@Solehah Shamsuddin
sng citer teman tp mesra la ni ye..? xpe x bgtau nama.. akk x tanya nama pun..haha

Solehah Shamsuddin said...

Haah tp rsanya terlebih mesra. hehe :)