Lazada Malaysia

Tuesday, April 16, 2013

Home » Proven Perfect 1, Zirana Infrared Slimming Suit & Freebies Asience

Proven Perfect 1, Zirana Infrared Slimming Suit & Freebies Asience




Tiga bungkusan yang saya terima dari Pos Laju.
Jom tengok ketiga-tiga bungkusan ni... :)


 

Dapat trial pack Proven Perfect 1 secara percuma di SINI.
Tapi request trial pack tu dah tamat tau. Thanks Proven.




Korset Zirana Infrared Slimming Suit. Sangat kemas balutan bungkusannya sehinggakan saya sendiri teruja nak tengok korset ni. Siap ada bagi dua tisu muka. Wah, sangat bestla shopping dengan Abg Eqbal Zack ni. Terima kasih Abg Eq. Kepada sesiapa yang nak korset ni jugak, boleh order di SINI. Harganya RM100 (percuma kos penghantaran). Murah tau! Abg Eqbal tengah buat orfer ni. Cepat rembat harganya sebelum terlambat! :)


Freebies dari Asience. Freebies ni pun dah tamat.

Masih banyak lagi hadiah yang belum sampai. Tengah menunggu... :)

8 sweet comments:

Che Rosliza Che Mat said...

banyaknya....betuah solehah...

Deqla Manjew said...

amboiiii byk hadiah?? mesti seronok posmen tu jumpa solehah hari2.. haha...

Solehah Shamsuddin said...

@Deqla Manjew haha btl kak. asal ambik je bungkusan dari van pos laju, dy msti cakap "asyik alamat rumah kamu je saya kena dtg.byk btl peminat kamu". Malu solehah kdg2 tu nk ambik dh.kt pejabat pos laju, dia pun dh tau nama solehah.hahaha dhla hensem lak tu :D

Cik Aini said...

wah bestnya solehah mcm ni :)

N.Aima K said...

wah tuah badan seronok nyee

Mrs Velentine said...

wah corset tue murahlah

Si Matatajam said...

Bertuahnya Solehah banyak hadiah otw nak jumpa dia hi hi..

Cik Nur™ said...

wahhh..banyaknyaa...
korset tu,mcm menariklah solehah