Lazada Malaysia

Tuesday, April 16, 2013

Home » Kelengkapan Untuk Jemaah Haji & Umrah - Simkad Arab Saudi

Kelengkapan Untuk Jemaah Haji & Umrah - Simkad Arab Saudi


Pada hari Ahad (14 April), saya saje ikut mama dan abah saya pergi kursus umrah di masjid. Selesai kursus, abah saya beli dua simkad Arab Saudi ni untuk digunakan ketika umrah nanti. Satu untuk abah dan satu lagi untuk mama. Jadi senang untuk contact sesama sendiri nanti bila ada di sana.


Maaf terpaksa hide nombor telefon dan nombor id. Disebabkan warnanya pink, rasa teringin nak beli juga. Tapi abah tak bagi saya beli sebab membazir. Yela saya bukan nak pergi sana pun. Alahai, bilalah saya dapat jejak kaki ke Mekah jugak ye. Nak ikut mama dan abah juga.

10 sweet comments:

Cik Nur™ said...

Bila mama dan abah solehah nak ke sana...?

bestnya..

Mya said...

sweet je kaler dia pink! :p

Solehah Shamsuddin said...

bln dpn cik nur.sob3 nak ikut :(

Deqla Manjew said...

erkk local? haha.. tp cantik kalernya!!

Solehah Shamsuddin said...

@Deqla Manjew Local maksudnya tempatan. Local yang ditulis pada simkad ni rujuk pada negara Arab Saudi. Bukan di Malaysia je kak :)

Cik Aini said...

in shaa allajh..smp masanya nti dptlah kita g sana..salah satu tmp idaman tu

N.Aima K said...

wah bestnya berpeluang umrah..semoga urusan dipermudahkan dear

Mrs Velentine said...

semoga urusan ayah dan mak solehah dipermudahkan

yasira rusydinah izni yahya said...

Semoga segala urusan mereka dipermudahkan hendaknya

Si Matatajam said...

In Shaa Allah satu hari nnt giliran Solehah plak tu..Aaminn..