Lazada Malaysia

Saturday, April 7, 2012

Home » CONTEST: "BANNER SEGMEN SAYA PALING CUN" by ZAMANI 84.

CONTEST: "BANNER SEGMEN SAYA PALING CUN" by ZAMANI 84.


Assalamualaikum dan hai semua.
Nak join contest ini? Klik link di bawah ye...


Pertama sekali, sebenarnya saya tak tau la banner GA saya ni menarik ke tak. Menarik ke, tak menarik ke, saya tak kira. Saya nak join jugak.hehe Harap-harap Zamani suka jugakla.ahaha Untuk pengetahuan Zamani, saya baru buat blog saya 1 Januari tahun ni. Jadi, saya cuma ada satu GA saje yang saya anjurkan sendiri dan saya juga yang bagi hadiah. Hadiahnya rahsia la.hehe Okla saya tak nak cakap banyak-banyak lagi, saya nak post sekarang banner GA saya...hehe


Dah lama saya buat GA ini. Sejak 26.2 yang lepas. Saya tau banner saya simple sangat, saya tau ia tak menarik.hehe merendah diri la pulak. Okla siapa-siapa nak join, mehla join. Itu saje, daaa...

6 sweet comments:

Zamani said...

Salam~ Thanks for joining ;) Zam dah sediakan list peserta untuk segmen Zam, jadi sementara menunggu keputusan, jemputlah blogwalking ke blog diorang juga, k ;))

http://zamani84.blogspot.com/2012/04/contest-banner-segmen-saya-paling-cun.html

IntaNBerliaN said...

good luck... cantik betoi umah ni yer..

Solehah Shamsuddin said...

ok zam...

Solehah Shamsuddin said...

ye akak.tq kak...

@ deqla manjew said...

comel !!! :)

Solehah Shamsuddin said...

hehe,bese je deqla...