Lazada Malaysia

Thursday, September 19, 2013

Home » , , » Sauna Belt

Sauna Belt


Assalamualaikum.

Siapa di sini suka sauna? Kepada sesiapa yang suka bersauna, korang perlu cuba sauna belt ni. Ditambah pula jika korang selalu bersauna, kesihatan korang akan sentiasa terpelihara kerana peluh keluar dari dalam badan.

Ciri-Ciri Utama Sauna Belt

1. Infrared – Memancarkan tenaga infrared sejauh 8-12 milimeter ke bawah kulit untuk memecahkan lemak dan membakar kalori dengan pantas.
2. Traditional Chinese Meridian Function – Dengan menggunakan fungsi pemulihan Chinese Meridian, sauna belt ini membantu melancarkan perjalanan darah, membuatkan diri tenang, menghilangkan letih, membuang angin dan membantu badan supaya segar.
3. Navel Heat Therapy – Sauna belt ini juga membantu proses pencernaan dan penghadaman.
4. AC Power supply & CE Approved.
5. Membantu menghilangkan lemak berlebihan dan membantu menurunkan berat badan.
6. Sauna peribadi anda yang boleh digunakan di mana-mana & pada bila-bila masa.
7. Sauna belt ini membantu mengeluarkan peluh & toksin yang tidak diperlukan oleh badan.
8. Sesuai digunakan pada bahagian perut, pinggul, paha, belakang badan, lengan dan tempat-tempat yang lenguh.


Cara Menggunakan Sauna Belt

1. Pasangkan sauna belt pada bahagian perut atau bahagian yang diperlukan.
2. Pusing penggubah suhu sehingga mencapai tahap kepanasan yang diinginkan.
3. Sauna belt akan mati/off sendiri selepas 10 minit.
4. Pastikan anda mencabut plug sauna belt selepas digunakan.
5. Bersihkan sauna belt menggunakan tuala yang bersih.
6. Rehat 15-20 minit selepas menggunakan sauna belt sebelum mandi.


Manual Penggunaan Sauna Belt

1. Jangan cucuk sauna belt dengan pin, jarum atau sebarang objek apabila sedang menggunakan sauan belt.
2. Jangan basuh sauna belt in menggunakan mesin basuh. Cukup sekadar mengelap menggunakan tuala.
3. Jangan gunakan sauna belt ini apabila berada di bawah pengaruh dadah, ubat dan alkohol.
4. Kanak-kanak dilarang untuk menggunakan sauna belt ini.
5. Jangan tidur apabila sedang menggunakan sauna belt ini.
6. Jauhkan sauna belt ini daripada air.
7. Wanita mengandung dilarang menggunakan sauna belt ini.


Kelebihan Sauna Belt

1) Sauna Belt diperbuat daripada material yang berkualiti tinggi dan tahan lama dan bukan second hand.
2) Packaging yang menarik.
3) Suhu yang bersesuaian dengan Malaysia.
4) Harga yang berpatutan.


5 Sebab Mengapa Sauna Belt Direka

1) Melancarkan peredaran darah.
2) Mengurangkan lenguh2 di badan dan muscle relaxation.
3) Mengurangkan lenguh2 di pinggang atau sakit belakang.
4) Untuk gantikan tungku selepas bersalin. Fitkan semula perut yang geleber.
5) Buangkan angin berlebihan.


Tips Mengempiskan Perut Bersama Sauna Belt


Amalkan memakai sauna belt selama 50 minit setiap hari. Di galakkan untuk minum air panas/suam sebelum dan selepas menggunakan sauna belt.



Harga RM25. Postage RM7 untuk SM & RM9 untuk SS.
Jika nak order, emel saya ke : pinkgemstone90@gmail.com

5 sweet comments:

Yumida Huda said...

wah harganya berpatutan la solehah
yumida pernah beli utk kempes perut tu
avon nyer..pastu xde pakai lg..hehe

Cik Nur™ said...

wahh...harag dia tu..murahh.. :)

n O e s u h a i m i said...

murah jer yer..bagus gak tuk kempiskan perut

Deqla Manjew said...

wahh... murah ye.. betul2 berkesan ke utk kempiskan perut? sbb akak ni perut muncit gak tau..haha.. tgk la camne nanti akak pm solehah ye.. ;)

✿AINAA ROSEBERRY✿ said...

murahnyaaa.. oh my!!!! ena suka sangat bersauna.. rasa hilang semua lemak2 kat perut nim