Lazada Malaysia

Sunday, April 6, 2014

Home » » Jom Beli Telekung Lycra Paling Murah

Jom Beli Telekung Lycra Paling Murah

Assalamualaikum.

Selamat malam semua. Hari ini saya nak promote instagram @tudungwarehousemy yang ada menjual telekung lycra yang mempunyai pelbagai jenis warna. Yang paling best, @tudungwarehousemy menawarkan harga yang paling murah. Hanya RM38 pos ke seluruh Malaysia. Murah sangat kan?! Untung kalau nak shopping telekung banyak-banyak dari ig ini. Jom follow dan beli telekung lycra @tudungwarehousemy.


Tq @tudungwarehousemy. Telekung pink saya dah sampai. Berkualiti sungguh kainnya. Saya nak pakai telekung ini di rumah, nanti kalau bawa keluar orang asyik tengok saya pula. Hehe apa kata korang beli dan follow instagram @tudungwarehousemy. Kain telekung ini tebal, tidak jarang dan sejuk. Hanya RM38 di @tudungwarehousemy. Cepat-cepat beli okay!


Bila saya free nanti, next post saya snap dengan muka saya.
Hanya di Instagram sahaja.

5 sweet comments:

Yana Libra said...

agak murah jugak kalau harga rm38..berbaloi beli ni :)

Azlinda Awang said...

Camana cara nak beli,,saya berminat nak beli

Solehah Shamsuddin said...

@Azlinda Awang Boleh beli di Instagram : @tudungwarehousemy

Ms Monster said...

Assalamualaikum..

Nk tanya selain dri instagram di mana saya boleh dptkn telekung nie.

Solehah Shamsuddin said...

@Ms Monster Waalaikumussalam. Maaf sbb xgtau cara contact yang lain. Awak baca entri ini ye... http://solehahshamsuddin.blogspot.com/2014/07/jom-beli-telekung-lycra-murah-hanya-rm.html