Lazada Malaysia

Friday, July 18, 2014

Home » » Jom Beli Telekung Lycra Murah Hanya RM 38

Jom Beli Telekung Lycra Murah Hanya RM 38

Assalamualaikum.

Masih ingat dengan entri saya mengenai tudung lycra yang saya pernah beli dulu di SINI? Dulu saya seorang saje yang beli telekung ini tetapi kali ini mama saya berkenan nak beli juga bila tengok telekung lycra saya ini. Maklumlah kain telekungnya berkualiti dan harganya pula murah, siapa yang tak nak kan.


Gambar di atas ini packaging yang saya dapat dari pos laju. Amboi, siap guna plastik Selamat Hari Raya tu. Mentang-mentang nak raya dah.heee terima kasih. Selamat hari raya Aidilfitri buat @tudungwarehousemy.


Harga untuk satu telekung ini ialah RM38 (free postage untuk SM & SS). Saya beli dua telekung lycra warna turqoise. Satu telekung untuk saya dan satu telekung lagi untuk mama saya. Salah satu sebab kenapa saya repeat order telekung lycra ini lagi adalah kerana ia murah dan layanan yang diberikan cukup istimewa. Kepada sesiapa yang nak order telekung lycra ini, sila hubungi :

Whatsapp / Wechat : 0176118033

1 sweet comments:

sYiRa LoKMaN said...

cantikk..popular telekung lycra ni