Lazada Malaysia

Sunday, April 13, 2014

Home » » Penimbang Berat Digital Paling Murah & Berkualiti

Penimbang Berat Digital Paling Murah & Berkualiti

Assalamualaikum.

Assalamualaikum dan selamat malam semua. Dah makan? Kepada yang belum makan, tunggu sebentar ye. Kali ini saya nak share sesuatu yang best, dari dulu lagi saya tercari-cari barang ini dan sekarang dah dapat dalam tangan. Yes i did it!

Terima kasih @cheapestshoppingvillage sebab jual penimbang digital ini. Tak sia-sia saya follow dan penggemar setia ig ini setiap hari untuk tengok barang-barang yang dijual sehinggalah buat saya tergoda untuk beli penimbang digital ini. Dah lama saya nak beli barang-barang dalam ini sebab murah giler!

Bukan setakat penimbang digital saje yang dijual, tetapi banyak lagi barangan dapur yang dijual. Seriusly sesiapa yang masuk sini, terasa nak beli semuanya. Sebab TERLALU MURAH. Apa lagi, jom usha sini @cheapestshoppingvillage@cheapestshoppingvillage@cheapestshoppingvillage














Bagus betul cara pembungkusan yang dilakukan. Balut sehingga banyak lapisan untuk mengelakkan penimbang ini pecah ketika proses penghantaran. Terbaik!


Harga penimbang ini hanya RM70. Caj penghantaran RM6 (SM) dan RM12 (SS). Paling murah di pasaran Malaysia.


#penimbangberat #penimbangberatdigital#penimbangdigital #digitalscale #digitalscalemalaysia


Untuk sebarang pembelian, sila hubungi :

Emel : cheapestshoppingvillage22@gmail.com
Whatsapp : 0135150351

8 sweet comments:

Deq's Qienz said...

bisnes pulak ke solehah..gud luck yerrr

Solehah Shamsuddin said...

@Deq's Qienz eh akak, bknlah. ini bkn solehah yg jual, ini solehah beli. akak terjah ig yg solehah bg dlm entri ini ye :)

Diela Adiella said...

ok x penimbang ni ? means tahan lama x ?

Kak Monie said...

di Taman Permata, KL memang harga RM70, ada berat, bmi, denditi tulang kut... tapi kak guna utk berat je

Kak Monie said...

di Taman Permata, KL memang harga RM70, ada berat, bmi, denditi tulang kut... tapi kak guna utk berat je

Islam Ilahi said...

Kak monie,tama permata kl area mana ye yg ada jual penimbang digital rm70?

Islam Ilahi said...

Dkt area mana ye taman permata kl ada jual penimbang digital rm70 mcm ni?

Islam Ilahi said...

Dkt taman permata area mana ye ada jual penimbang digital mcm ni rm70?