Lazada Malaysia

Saturday, April 26, 2014

Home » » Makan Malam Bersama Keluarga Di KFC Teluk Intan, Perak

Makan Malam Bersama Keluarga Di KFC Teluk Intan, Perak

Assalamualaikum.


Pada hari Rabu (26 April 2014) yang lepas, saya dan famili pergi ke KFC kerana abah saya kempunan nak makan ayam KFC pula pada hari tu. Dengan voucher MySurvey saya itu, saya gunakan untuk belanja keluarga saya.



KFC ini berdekatan dengan TF Value-mart, Teluk Intan.
Ini cawangan kedua KFC di Teluk Intan.



Saya order 1 set Zinger Burger.



Abah dan adik saya juga order set Zinger Burger dan mama saya pula order set Dinner Plate. Alhamdulillah semuanya kenyang dan saya senang hati bila dapat belanja mereka pada hari itu. Kawan-kawan, doakan semoga saya dapat belanja keluarga saya lagi ye. Gigih mengumpul point MySurvey lagi ini :)

3 sweet comments:

Che Rosliza Che Mat said...

akak selalu makan kat sini kalau balik kampung perak

Yana Libra said...

good luck kumpul point..hehe..sy pun ada join jugak survey2 camni..tgh tunggu voucher kfc tu dihantar k rumah je ni..hehe~

Chic Na said...

seronok kan dapat belanja family..