Lazada Malaysia

Wednesday, March 19, 2014

Home » » Review Shiseido Mask

Review Shiseido Mask

Assalamualaikum.



Berkenaan dengan entri Detox Foot Patches Paling Murah, saya ada dapat satu Shiseido Mask. Ini baru saya ada masa untuk pakai, maklumlah di rumah saya ini terlalu banyak mask yang hendak dipakai. Mask Garnier pun tak habis pakai lagi.hehe tetapi saya nak review mask Shiseido ini sebab ia unik. Mask ini jenis cair tetapi setelah ia kering di muka kita boleh tarik-tarik mask ini. Shiseido mask boleh menghilangkan whitehead di kulit wajah. Yang penting, ia mampu mencerahkan kulit muka juga.




Ini kali pertama saya rakam muka saya.
Maaflah kalau ada ekspresi muka saya yang pelik-pelik dalam video.hehe

* Orang bagitau ketika pakai mask tidak boleh senyum sebab nanti mask boleh buat muka berkedut. Betul ke? Sebab itulah saya tak senyum langsung dalam video.haha

3 sweet comments:

Siti Zara Nurhaidah said...

wahwahhh.. pakai mask tuu.. =D

Farah Waheda Wahid said...

nanti hilang ketegangan sebenar mask tu kalau senyum...he he he...

Yana Libra said...

tak leh nak view ..huhu~

lama tak pakai mask..kena pakai balik ni..hehe~