Lazada Malaysia

Thursday, March 13, 2014

Home » » Detox Foot Patches Paling Murah

Detox Foot Patches Paling Murah

Assalamualaikum.

Siapa sini suka atau teringin berdetox, wajib tengok sini. Saya nak share sesuatu yang best. Korang mesti tau benda apakah dalam gambar ini. Inilah dia Detox Foot patches.


Saya beli di @wanisena_elken . Best tau guna benda ini. Lepas main lekat-lekat di kaki pada waktu malam, bangun pagi esok terus segar-bugar tidak terkata.


Harga yang dijual ini tersangat murah. 100 pcs (RM60/SM & RM65/SS). Murah sangat2! Yang bestnya lagi, boleh dapat buku katalog dan satu shiseido mask naturgo. Apa lagi, jom serbu @wanisena_elken cepat-cepat! Korang juga boleh layari Laman Kedai Aina ataupun sms/whatsapp 014-5341740 untuk order.

3 sweet comments:

Budak Kampung said...

sedap tak kak lepas pkai detox ni?ada bdn mkin ringan tak?

N.Aima K said...

pernah sekali pakai detox patch mmg melegakan

dya bunga said...

dya pernah pakai detox tu..bila first time pakai bila bgun pagi hitam gle..byk toxic dlm bdn..hehe