Lazada Malaysia

Monday, February 17, 2014

Home » » Makan-Makan Di McDonald's Malaysia, Teluk Intan

Makan-Makan Di McDonald's Malaysia, Teluk Intan

Assalamualaikum.

Ini adalah kejutan daripada mama untuk makan-makan di sini. Saya pergi ke sini bersama mama, abah dan adik bongsu saya. Agak ramai juga orang ketika kami makan di sini. Sudah lama tak jejak kaki makan-makan di sini, tahun lepas pun hanya beli burger melalui Drive-Thru.


Kami beli 3 set Big Mac dan 1 set Quarter Pounder With Cheese.


Mentang-mentang beli 4 set, kentang goreng pun penuh satu dulang.


Set yang saya pilih ialah Big Mac set. Disebabkan tiba-tiba saya kempunan strawberi, saya beli McFlurry Strawberi untuk dibawa balik ke rumah. Yang penting, kenyang. Alhamdulillah.

10 sweet comments:

Budak Kampung said...

OHHH MINEEE... rindu nak balik kg.teluk intan my hometown

sYiRa LoKMaN said...

dah lama tak mkn mcd..teringin pulaaa

Nurfaezah Abdullah said...

nyum nyum Alhamdulillah :D

Nasuha Puteri Nass said...

Assalamualaikum. Salam sejahtera. Jom meriahkan GA 1 ANIVERSARY SEMEK dan MAMAT.

Kaio said...

wah. sekali-sekala makan besar. memang seronok kan. jemput lah singgah blog. baca diari pemandu pelancong. :)

http://iluvtour.com

Cik Nur™ said...

lama tak mkn mekdi..!
sedaknya....!

LYAfrina said...

sedapnyer,... lya setahun sekali pon mujur mkn mc D ni.. mmg jarang sgt.. biasa KFC la sokmo

Chic Na said...

surprise dinner la ni eh.. bestnyaaa..

cheesedan kejubakar said...

assalamualaikum.. blogwalking.. meh jemput dtg blog saye...tq

cheesedan kejubakar said...

assalamualaikum.. blogwalking.. meh jemput dtg blog saye...tq