Lazada Malaysia

Wednesday, February 12, 2014

Home » » Domino's Pizza - Classified Chicken & Meat Mania

Domino's Pizza - Classified Chicken & Meat Mania


Kelmarin, kami order Domino's Pizza lagi. Kami order 1 xtra large Classified Chicken & 1 xtra large Meat Mania. Harganya tak sampai RM40 pun. Untungkan? Kalau tak silap saya, masa ini ada promosi. Jadi order secara online sahaja dan hantar secara delivery. Yang penting sedap. Saya pun dah tak ingat ini kali ke berapa saya makan pizza dari Domino's Pizza. Kalau korang rajin, godeklah entri saya sebelum ini. Saya suka servis mereka kerana cepat dan menepati masa. Lepas itu, pizzanya sedap dan harga berpatutan.

4 sweet comments:

are_lin@yu said...

sedapnya dah lama tak makan..

sYiRa LoKMaN said...

hari ni blogwalking utk ucap terima kasih :)

ricca said...

hai...salam perkenalan...just nk turut kongsi citer...mmg domino ni mmg bg ika murah sgt...berbaloi lah kan...servis mmg cpt giler...n mcm xde masalah penghantaran pun..lps ni blh war2kan..hehehe

Cik Nur™ said...

rajinnya solehah mkn dominos...
nur jarang kn piza atau dominod..selalu kepsi je..heheh