Lazada Malaysia

Wednesday, January 29, 2014

Home » Jom Install Telegram

Jom Install Telegram

Saya " Tiada Whatsapp, Hanya Telegram "




22 Januari 2014 (5.26 pm) : Bermulanya saya daftar Telegram bagi menggantikan Whatsapp saya. Tidak susah untuk menggunakan Telegram ini, setting hampir sama dengan Whatsapp. Yang penting, percuma.

23 Januari 2014 (12.39am) : Saya mengajukan Telegram "Adakah Telegram percuma selamanya". Jawapannya ialah "Ya".

Apa lagi kawan-kawan, jom install Telegram. Sangat mudah digunakan. Perbezaan Telegram dan Whatsapp ialah dari segi setting chatting. Telegram menggunakan setting "New Group" dan "New Secret Chat". "New Group" dan "New Secret Chat" dapat dibandingkan dengan "key lock icon". "New Group" (tiada key lock icon) dan "New Secret Chat" (ada key lock icon). Jika nak tahu apa perbezaan fungsi keduanya, cubalah Telegram. Yang penting, percuma selamanya. Jom install Telegram.

7 sweet comments:

Deqla Manjew said...

amboii telegram pulak.. haih mcm2 ada sekrng kan..

are_lin@yu said...

gini rpanya baru tau..hihi

are_lin@yu said...

gini rpanya baru tau..hihi

Farid Laham said...

macam best aje aplikasi ni hehe

Cik Nur™ said...

mcm2 skrang ni...yg ade pun xterlayan...huhu

Abak Lorong Cinta said...

hahaha.... nanti kna buat jgak ni

Nur Aliyah Syofia said...

haaa ni kena buat ni. whatapp x lama lg kena byr dah! i'm following u^^