Lazada Malaysia

Tuesday, January 7, 2014

Home » » Domino's Pizza - Classified Chicken & Meat Mania

Domino's Pizza - Classified Chicken & Meat Mania

Assalamualaikum.

Entri Dominos Pizza ini sepatutnya dibuat bulan lepas tapi oleh kerana terlupa macamnilah jadinya. Asalkan buat dan orang tahu yang saya memang dah lama sukakan Domino's Pizza. Untuk mengetahui pizza apa yang saya sudah makan dari Domino's Pizza ini, korang boleh klik di bahagian sidebar kanan blog ini mengenai Food - Malaysia. 


Kali ini kami guna kupon 1 large pizza dan dapat percuma 1 regular pizza.
Nak juga kupon ini? Klik Sini.


1 large pizza (Classified Chicken) dan 1 regular pizza (Meat Mania).
Rasanya macam sama saje jenis pizza yang kami order.
Nak buat camna, ini yang kami suka. Sedap.
Jom order Domino's Pizza di SINI.

4 sweet comments:

:: Mrs.Eady :: said...

dominos mmg sedappppp!

Deqla Manjew said...

antara dominos dgn pizza.. akak lagi suka dominos ni..

cik kiera said...

Wahh , macam sedap je . belum pernah rasa lagi dominos ni. takda cawangan kat tempat kiera lagi. uhuhu T_T

Cik Nur™ said...

lapo lak tgk piza...hehehe