Lazada Malaysia

Saturday, November 23, 2013

Home » Mobile Phone Screen Cleaner Dari EnfaMama A+ Club

Mobile Phone Screen Cleaner Dari EnfaMama A+ Club

Assalamualaikum.

Sebenarnya saya ni belum lagi ada anak tau, tetapi saya daftar menjadi ahli EnfaMama A+ Club kerana permintaan daripada sepupu saya sendiri. Maklumlah dia tak tahu bagaimana nak daftar jadi ahli EnfaMama A+ Club ni. Jadi, segala sampel untuk dia akan sampai pada saya dan nanti saya akan beri pada dia bila jumpa. Lagipun anak sepupu saya ni memang suka minum susu dari EnfaMama A+ ni. Katanya sedap...


Sekali lagi EnfaMama A+ Club bagi gift.
Saya ni macam orang tengah pula.


Oh, mereka ajak untuk pergi ke Brain Expo di KLCC.
Sepupu saya memang sudah lama pergi ke sini.
Cuma entri ini yang lambat update.


Inilah gift dari EnfaMama.
Mobile Phone Screen Cleaner.
Sepatutnya gift ni diberi pada anak sepupu, tapi dia tak nak pula.


Terima kasih EnfaMama A+ Club kerana sentiasa mengutamakan penggunanya.

6 sweet comments:

Biggs Oren said...

ko memang comel la , tengok pada header tu

Cinta Misteri said...

bagus ni, tau ajelah kannn. kanak2 ada byk hygienic dan suka sgt nak pegang2 hp kita. kita sendiri pown kdg terpegang benda2 lain tak cuci tangan, trus pegang hp. thats why, enfamama bg screen cleaner ni.

Azim Aris said...

comelnyeeee...jom xchange list wif my blog :
Azim Aris

Tak Mungkin Benar

Muhasabah

follow ya :)

Cik Nur™ said...

spupu xnak, amik dekat solehah je la.. rezeki jgn ditolak. :)

Deqla Manjew said...

xde anak pun boleh... kan solehah..? =)

Solehah Shamsuddin said...

@Deqla Manjew Boleh je kak.hehe :)