Lazada Malaysia

Sunday, November 3, 2013

Home » Handmade Pouch Ezloveycraft

Handmade Pouch Ezloveycraft




Alhamdulillah, akhirnya pouch ni dah sampai. Thanks Ezloveycraft . Harga ketiga-tiga pouch ni RM30 free postage. Saiz : 5x4 inci (tapak 2 inci). Jika korang berminat dengan homemade pouch ni juga, korang boleh order melalui :








Apa yang saya boleh katakan, pouch yang dihasilkan sangat cantik. Memang berbaloi tempah pouch ni dari Ezloveycraft. Jika korang nak beli satu pouch sahaja, harganya ialah RM 10+Postage RM5. Tetapi jika korang beli 3 pouch yang sama saiz, harganya ialah RM30 free postage. Murahkan? Jom shopping di Ezloveycraft.

16 sweet comments:

Nurfaezah Abdullah said...

another suitable gift for little girls :) tapi fae xde adik prmpuan kecik. nak bagi sape ek. hehe.

AINA ZAIRULNIZAM said...

aik, ezloveycraft ni baru je tadi keluar kat siaran safiyya tv9

Maria Firdz said...

comel.. :)

ezyra daniel said...

cntek jugak pouch nie...
btw suka shopping online ea??sye takut nak cuba hehe

Rosmiza Ali said...

Comey.. =)
ZON PERMAISURI CHOMEL

nlylyn said...

comel =)

Che Rosliza Che Mat said...

comelnya...

izan mama mia said...

cam comey jeee
cam cantik jerr
solehah isi apa dlm tuu

Solehah Shamsuddin said...

@ezyra daniel jangan takut nak cuba. kalau u tahu prosedur, u akan yakin dengan online shopping. yang penting, u kena selalu contact penjual. jangan risaulah ye :)

Solehah Shamsuddin said...

@izan mama mia mcm2 boleh guna kak. hp/duit/barang mekap. mmg muat je, lagipun kalau simpan barang2 yang solehah gtau tu, barang tak akan mudah berselerak dalam beg tangan kita :)

Cinta Misteri said...

haaa...comel. CiM pown masih tercari2 brgan murah yg usefull utk 7 jemah bersaudara. selain yg 3 ni ada corak lain lagi tk yg nmpk ekslusive

Solehah Shamsuddin said...

@Cinta Misteri ada.cuba kak CIM tengok Insta Ezloveycraft.

Deqla Manjew said...

comel.. boleh isi brg mekap x solehah? hihi

Solehah Shamsuddin said...

@Deqla Manjew muat je kak :)

Cik Nur™ said...

kiut.. :)

Amirah Azman said...

PROMOSI SHAWLS HALFMOON 2 LAYER GLITTER + CHIFFON RM25 ONLY
http://eira-shamiera.blogspot.com/2013/11/shawls-halfmoon-2-layer-rm2500-only.html