Lazada Malaysia

Tuesday, November 26, 2013

Home » Hadiah Telekung Dari Reddelima Giveaway Part 2 by Dunia sebenar Shida

Hadiah Telekung Dari Reddelima Giveaway Part 2 by Dunia sebenar Shida

Assalamualaikum.


Alhamdulillah, harini hadiah dari Reddelima Giveaway Part 2 by Dunia sebenar Shida sudah sampai. Hadiah dihantar melalui Pos Laju Malaysia.


Rasanya kak Shida post hadiah ni semalam, harini dah sampai.


Teruja sangat bila dapat hadiah telekung ni.
Sebelum ini, saya memang ada niat nak beli telekung.
Pabila hadiah GA ini menawarkan hadiah telekung, saya pun join GA ini.


Kain telekung ini jenis lembut dan cantik.
Tak sangka betul-betul dapat hadiah telekung ini.


Siap ada surat rasmi lagi tu.
Terima kasih kak Shida dan Reddelima.

4 sweet comments:

YaNg AyEsHa said...

Assalamualaikum..Alhamdulillah, tahniah..saya juga menang hadiah dari red delima, dapat beg..comel je beg tu..tapi join dekat blog nabila :-)

Wanie Zunidan said...

Tahniah (:

Cik Nur™ said...

serius la..mmg cantik...
tahniah solehah.. :)

Deqla Manjew said...

wahh dpt hadiah lg.. tahniah2... =)