Lazada Malaysia

Monday, October 28, 2013

Home » » Kek Red Velvet Dari Secret Recipe

Kek Red Velvet Dari Secret Recipe



Akhirnya, dapat juga saya beli kek Red Velvet ni. Sebenarnya dah lama saya beli, tapi baru harini berpeluang untuk upload gambar ni dalam entri. Kempunan tahap maksimum sejak final exam haritu, biasalah kalau dah stress macam-macam kempunan. Kek Red Velvet ni sedap tau. Cuma kemungkinan ini kali terakhir saya makan kek ni kerana saya tersedar ada perasa oren dalam kek ni. Saya alergik oren, jadi untuk kali ini sajelah saya rasa. Kepada yang tak pernah beli kek ni, harga kek ini RM10. Berbaloilah harganya dengan rasa kek ni kan. Korang pernah makan kek ni ke? :)

7 sweet comments:

Cinta Misteri said...

sedap!!

Cik Nur™ said...

terliur tgk.. :)

solehah alergik oren?

kalau mkn jadi cam mana??

ezyra daniel said...

kurang minat red velvet,,hehe sye addict dengan cheesse cake hehe

ma ❥ said...

sebenarnya da teringin nak kek ni tengok post ni lunch nanti mesti kene beli ni hehehe

Solehah Shamsuddin said...

@Cik Nur™ ye nur, solehah alergik oren. klu mkn nt asyik bersin je. dlu lg teruk, smpai boleh sesak nafas. skrg dh xjd mcm dlu, tp alergiknya masih ada. solehah xcium bau kek ni dlu, klu tau da perasa oren, dh lama xmkn.huhu

Solehah Shamsuddin said...

@ma ❥ hehe beli jgn xbeli.hehe :)

Deqla Manjew said...

alegik oren? mcm pelik tu..