Lazada Malaysia

Monday, October 14, 2013

Home » , » Hanis Zalikha Fan Club aka Kelab Keknis

Hanis Zalikha Fan Club aka Kelab Keknis


Alhamdulillah, setelah 4 hari submit borang penyertaan untuk menjadi salah seorang ahli Kelab Keknis akhirnya penyertaan saya diterima. Setelah emel penyertaan diterima, seronok bukan kemain saya maklumlah saya kan peminat tegar Hanis Zalikha. Walaupun saya dan Hanis sebaya, itu tidak mematahkan semangat saya untuk sentiasa sokong dia. Yang penting, saya seperti tak percaya sampai sekarang yang saya merupakan ahli Kelab Keknis. Terima kasih Hanis Zalikha. Tak sabar nak jumpa Hanis nanti untuk perjumpaan yang akan datang. Yeeehaa....

(Repost) Kelab ini dicipta untuk semua peminat Hanis Zalikha. Antara keistimewaan apabila menjadi ahli Kelab Keknis ialah dapat join aktiviti bersama Hanis Zalikha seperti pergi bercuti dan lain-lain lagi. Jika korang nak join juga, sila ikut langkah di bawah. 

Langkah-Langkah Untuk Menjadi Ahli Kelab Keknis

Nama, Twitter, Instagram, Tarikh Lahir, No.Telefon, Alamat Rumah

Sila emelkan butiran di atas ke : kelabkeknis@gmail.com

6 sweet comments:

Elih Japahar said...

Popular dah Hanis Zalikha ni skrg, dia mmg ada pakej yg baik sbg artis dan blogger...

Yumida Huda said...

wah beznye solehah
sweet je kan hanis tu dlm tv

Cik Nur™ said...

wahh..haniz zalikha dah de kelab tu...

Deqla Manjew said...

minat betul solehah dgn hanis.. ada x kelab peminat SRK? haha..

Masha Meisters said...

hehe...haniz tu comey je kan...suara dye best!

LYAfrina said...

wah..congrats ye.nanti klo leh cuti2 dgn keknis mmg best //