Lazada Malaysia

Monday, October 21, 2013

Home » Fattabiouni Season 3 Theme Song

Fattabiouni Season 3 Theme Song



 خاتم الرسالة

أداء : أحمد بن سميط
 كلمات : الإمام عبدالرحمن بلفقيه 
توزيع فني : علي خفاجي 
إخراج : عبد الله بلفقيه 
إنتاج وتوزيع : ضياء الإعلامية

Lyrics

وقد أتانا خاتم الرسالة، بكل ما جاءوا به من حله، فعم كل الخلق بالدلالة، وأشرقت مناهج الكمال .. فكله فضل أتى ورحمة، وكله حكم هدى وحكمة، وهو إمام كل ذي مهمة، وقدوة في سائل الخصال .. فما مضى حتى أقام الدين، وصار سهلا واضحا مبينا، فلم تخف أمته فتونا بل عصموا في الجمع عن ضلال 

(Fattabiouni Season 3 Theme Song) خاتم الرسالة - فاتبعوني الموسم الثالث

Kepada sesiapa yang ada akaun 4shared, boleh download lagu ini di :

15 sweet comments:

Cinta Misteri said...

ahlan wasahlan.....

tak tahu lagu ni. kena search youtube laa ni yeap sayang solehah..

Yumida Huda said...

menarik la solehah
1st time dgr
nak layan jap
yumida isi tabung Nuffnang sini - churp2 - selamat menabung :)

Cik Nur™ said...

xdapat dgr lagi la solehah...
tenet slow...

lelamaisara said...

nanti akak dengar ...speaker com rosak...

Deqla Manjew said...

sini nak dgr mmg tak boleh la.. tontonan video kat opis mmg dilarang.. huhu

Hamidi Mohd Zin said...

Boleh tolong translatekan?...

Hamidi Mohd Zin said...

Ada sesiapa boleh tolong translatekan?..

Hamidi Mohd Zin said...

Boleh tolong translatekan?...

Hamidi Mohd Zin said...

Ada sesiapa boleh translatekan lagu ni?

John Lenny said...

Cincin itu datang kepada kami mesej, apa sahaja yang datang daripadanya dibubarkan, memenuhi sampai melimpahi memberikan tanda-tanda semua penciptaan, dan muncul kembali kesempurnaan pendekatan .. Vklh lebih suka datang, dan belas kasihan, dan seluruh peraturan bimbingan dan kebijaksanaan, seorang imam dengan tugas masing-masing, dan model peranan dalam sifat-sifat media .. Jadi apa yang telah agama sedia ada, dan menjadi mudah dan jelas menyatakan, tidak takut negara, tetapi Futuna Asmoa dalam membawa sesat

(Fattabiouni Musim 3 Lagu) mesej cincin - mengikutku Musim Ketiga

John Lenny said...

Cincin itu datang kepada kami mesej, apa sahaja yang datang daripadanya dibubarkan, memenuhi sampai melimpahi memberikan tanda-tanda semua penciptaan, dan muncul kembali kesempurnaan pendekatan .. Vklh lebih suka datang, dan belas kasihan, dan seluruh peraturan bimbingan dan kebijaksanaan, seorang imam dengan tugas masing-masing, dan model peranan dalam sifat-sifat media .. Jadi apa yang telah agama sedia ada, dan menjadi mudah dan jelas menyatakan, tidak takut negara, tetapi Futuna Asmoa dalam membawa sesat

(Fattabiouni Musim 3 Lagu) mesej cincin - mengikutku Musim Ketiga

John Lenny said...

@Hamidi Mohd Zin

Cincin itu datang kepada kami mesej, apa sahaja yang datang daripadanya dibubarkan, memenuhi sampai melimpahi memberikan tanda-tanda semua penciptaan, dan muncul kembali kesempurnaan pendekatan .. Vklh lebih suka datang, dan belas kasihan, dan seluruh peraturan bimbingan dan kebijaksanaan, seorang imam dengan tugas masing-masing, dan model peranan dalam sifat-sifat media .. Jadi apa yang telah agama sedia ada, dan menjadi mudah dan jelas menyatakan, tidak takut negara, tetapi Futuna Asmoa dalam membawa sesat

(Fattabiouni Musim 3 Lagu) mesej cincin - mengikutku Musim Ketiga

Fadzlan Mutalib said...

Antara theme song rancangan tv alhijrah yg best.. kalau ada lagu 30minit ustaz don pun best jugak.. dah cari dalam tenet tapi yang ade low qualiti punya..

Fadzlan Mutalib said...

Antara theme song rancangan tv alhijrah yg best.. kalau ada lagu 30minit ustaz don pun best jugak.. dah cari dalam tenet tapi yang ade low qualiti punya..

Fuad Abdul Latif said...

Ini pkai Goggle translater ke? Surat cincin lah, Bukan Cicn itu dtg kpd kami mesej, sbgai contoh lah..