Lazada Malaysia

Monday, September 30, 2013

Home » Addin Talk Show

Addin Talk Show


Alhamdulillah, dapat dengar talk show ni secara live yang bertajuk "Addin Talk Show". Datang ke sini semata-mata nak dengar perbahasan daripada ketiga-tiga finalis ni . Mereka bertiga memang terbaik!







Jangan setkan bahawa kahwin masa belajar ini akan buat gred kita jatuh, malah akan tingkatkan lagi gred. Sebab apa? Sebab bila dah kahwin, segala tekanan itu hilang lepas kelas, balik rumah ada yang menanti. Nak belajar, sampai bila-bila pun boleh belajar. Tapi kalau nak kahwin, bila sampai jodoh, kahwinlah. Sebab kahwin ini boleh menjaga mata dan menjaga maruah kita.

* Sebenarnya banyak lagi perbahasan daripada mereka, saya cuma ingat yang ini sajelah.hehe :)

5 sweet comments:

Deqla Manjew said...

wow.. ustaz bollywood.. tajuk dia menariklah.. hihi...bestlah solehah tgk live ye..

Cik Nur™ said...

Bestnya..!!

yang pasti mmg bertuahlah solehah.. :)

dya bunga said...

Bertuahnya dpt tgk live

Cinta Misteri said...

3 panel, yg ni jer solehah highlight??? ishkk ishkk ishkkk..... (hihi jeles tak dpt pegi)

CiM masih study, kami bersama study sesama, masalah mmg laaa ada, tp ilmu tu kan penting, klau tak sambung belajar, sbnrnya kita hari2 belajar. Alhamdulillah, result tak laaa gempak mana bila berdua, tp flying of color tu mmg tiap2 sem merasa.

Wanie Zunidan said...

Alhamdulillah , ada masa . Wani pun dapat pergi (: