Lazada Malaysia

Sunday, August 18, 2013

Home » Sesuai Untuk Update Blog & Facebook : Mozilla Firefox @ Google Chrome?

Sesuai Untuk Update Blog & Facebook : Mozilla Firefox @ Google Chrome?

Which one is better?


Alhamdulillah, akhirnya masalah saya selesai. Terima kasih kepada kawan-kawan yang jawab survey. Saya ambil keputusan untuk install semula google chrome dan gunakannya untuk buka blog dan facebook. Hasilnya sangatlah laju. Tak crash dah sepertimana saya guna mozilla firefox dulu. Boleh rosak laptop saya camni kalau mozilla asyik crash saje. Misi selesai! :)

7 sweet comments:

Cik Nur™ said...

Nur pun pilih chrome...

Maria Firdz said...

sejak de google chroome..dh jrg buka mozilla... mmg google chrome lbih mesra pengguna.. kalau cache atau cookies masuk pun sng nk clean..

Rosmiza Ali said...

Akak pun guna Google Chrome.. Best! Laju jer loading.. Kalau guna Mozilla or IE, asyik crash jer.. Huhu..

ZON PERMAISURI CHOMEL

Che Rosliza Che Mat said...

akak guna mozilla laju pulak huhuhu...kalau guna google chrome asyik problem jer...

Deqla Manjew said...

akak guna chrome.. ok je... ;)

dya bunga said...

dya guna chrome jgk.. dh biasa gne chrome..hehehe

Syazrin Rayhan said...

chrome mmg terbaik, laju jer lw guna... tp sy lw nk repair2 blog tu guna firefox jugak la sbb ada plugin die yg tk blh nk instal dkt chrome. :)