Lazada Malaysia

Wednesday, August 21, 2013

Home » Cash Out Nuffnang Kali Ketiga

Cash Out Nuffnang Kali Ketiga

Assalamualaikum.

Oleh kerana Nuffnang tak naikkan lagi earning blog saya, saya ambil keputusan untuk cash out harini. Nampaknya saya kena tunggu sebulan lebih untuk cek Nuffnang ni sampai ke rumah.


Buat pengetahuan semua, harini saya hentikan perkhidmatan dengan Komli. Disebabkan Komli, earning Nuffnang saya terhenti. Maaf Nuffnang sebab saya curang dengan awak sebelum ni. Saya janji tak akan curang lagi. Saya sayang Nuffnang.

17 sweet comments:

amirnawawi said...

tahniah! :)

Cik Nur™ said...

Nuffnang ni mmg alert kalau kita curang..

sbb tu nur setia je dengan nuffnang.. :)

apapun, tahniah solehah...

heirizalieyana said...

boleh blnja nnti,,hehe

Solehah Shamsuddin said...

@Cik Nur™ tau xpe. pening kepala sbb Nuff sekat earning Nuff solehah. mmg xduduk diam dibuatnya. sbb tu remove komli.hehe :)

Solehah Shamsuddin said...

@amirnawawi terima kasih.

Solehah Shamsuddin said...

@heirizalieyana orite. tunggu lepas solehah jadi jutawan ye.hehe

Chic Na said...

cptnya dah 3 kali.. cikna baru sekali.. hihi..

Cinta hazanis said...

boleh belanja nnti.:)

Chot said...

Tahniah..semoga bertmbh rezekinya

Eca Dwinky Asha said...

lorr.kenapa cashout hari ne..xtunggu hujung bulan..akak cashout next week,maybe :D

Eca Dwinky Asha said...

done twisties.

Fiza Rahman said...

Tahniah.

Deqla Manjew said...

alhamdulillah... boleh la belanje akak kan.. hihi

lelamaisara said...

wah tahniah solehah...:)

dya bunga said...

blh lh blnje dya coki2.hehe

Yumida Huda said...

wah..byknye solehah
alhamdulillah
moga earning makin naik lepas ni

jemput singgah:

http://umikasum.blogspot.com/2013/08/meh-exchange-link-bersama.html

N.Aima K said...

Uuu duit rayaaa! Salam aidilfitri