Lazada Malaysia

Saturday, July 6, 2013

Home » Izzue Islam Mesej Saya?

Izzue Islam Mesej Saya?

Assalamualaikum.

Mula-mula terkejut juga bila tengok inbox Facebook ada mesej daripada Izzue Islam. Maklumlah bukan senang untuk artis chatting dengan kita. Tapi rupanya dia reply pertanyaan saya la. Hehe. Jangan haraplah seseorang artis akan reply kalau pertanyaan tu tak penting. Jika penting, insya-Allah diorang akan reply. Jom tengok apa yang saya tanya kat Izzue Islam.

 
Saya tanya pasal T-Shirt SSID.
Kalau korang nak order T-Shirt ni jugak, boleh klik SINI.


  •  
    Terima kasih kerana berminat dengan Tshirt SSID yang dicadangkan kepada fans .

    Harga biasa T-shirt sebenar pihak kami jual adalah RM75 dan RM80 ( Sabah & Sarawak ) sehelai .

    Tetapi, untuk promosi pembukaan jualan T-Shirt terbaru ini hanya berharga RM50 dan RM60 (Sabah & Sarawak) dan pihak kami akan memberi penghantaran percuma bagi seluruh Malaysia . Pilihan saiz yang kami ada ialah S / M / L / XL

    Cara untuk oder ialah dengan membuat pindahan kepada akaun salah satu daripada :

    Maybank : 112268089755 (Rosmiahadura Bt Othman@Basir)
    CIMB : 12050004424207 (Mohd Fikri bin Mohd Shahid)


    Sila nyatakan :
    1. Warna Hitam atau putih
    2. Alamat
    3. No telefon
    4. Saiz


    Selepas buat pindahan sila inboxkan slip bayaran ke ruangan inbox page ini sebagai bukti pembayaran.

    Cepat bertindak ! Dapatkan Sementara Harga Promosi Ini !

    *Sebarang masalah berbangkit hubungi:
    Phone : 0169488890
    Facebook : www.facebook.com/cikgufikrie


    # Ada sesiapa yang sudi belanja saya T-shirt SSID ni? hehe :)

9 sweet comments:

mujadafewa.my said...

admin dia kot,, haha,, bau tak jelez di situ,, ekeke

Etuza Ezawarna said...

wow!..ada tak Tiz Zakiya pula mesej cik rose..hehehe minat kat Tiz..berlakon bersahaja jer..

Sabrina SA said...

wow untungnya T,T

BaNu Syah said...

tu page izzue yg original ek..mklumlah rmai myamar skrg..apapun tahniah2 bukan sng artis nk reply kn..izzue ni nmpk aktif gak kt twitter.

Deqla Manjew said...

bkn izzue ler.. sbb akk pun ada pm dia psl t-shirt nih.. cuma lom kompem lagi nk beli ke x.. haha..

9n0L4 said...

huhuhu. mesej forward. tapi tu pun bkn sng jugak nk dpt kan. :)

Cik Nur™ said...

admin izzue kot...
rasa mcm xnak beli kot baju ni..
hihii

Cik Aini said...

mesti admin dia ni.
solehah nk beli ke bj tu

LISMIE (Alis n Mimie) said...

jeles ..