Lazada Malaysia

Monday, May 27, 2013

Home » Selamat Hari Lahir Yang Ke-23, Solehah

Selamat Hari Lahir Yang Ke-23, Solehah



Assalamualaikum.

Alhamdulillah, harini saya genap 23 tahun. Dan harini adalah hari lahir saya yang ke-23. Yeayyy! Mestilah yang ke-23 sebab saya dah berumur 23 tahun. Umur saya sebaya dengan Hanis Zalikha. Kenalkan Hanis Zalikha tu? Mestilah kenalkan :)

Selamat hari lahir untuk saya. Semoga saya cepat habis belajar, cepat dapat kerja dan cepat kahwin. Eh?... Amboi cepat betul nak kawin ye. Calon pun tak ada lagi. Gatai sangat ye.haha Tunggulah saya dah umur 24 atau 25 ke, baru saya fikir ye. Bak kata mama saya, dia harap sangat saya cepat-cepat kawin. Tapi mama, calonnya pun tak ada lagi, camne? Tak apalah ye, lepas belajar adalah tu kan.

Saya juga nak ucapkan terima kasih kepada kawan-kawan yang wish befday saya di facebook, blog, twitter, whatsapp dan sebagainya. Saya sayang korang sangat-sangat! Terima kasih kerana menjadi sebahagian dari hidup saya. Tanpa kalian, sunyilah hidup ini. Muahhh!

13 sweet comments:

sizziey darliana said...

selamat hari jadi, semoga dimurahkan rezeki...

Siara Elina said...

selamat ulang tahun kelahiran ! hehe moga terus sukses k (:

Chic Na said...

selamat hari lahir solehah.. semoga tercapai segala impian. ;)

Deqla Manjew said...

owh.. besday solehah ye.. mudanya.. baru 23 ye..hihi.. happy besday dear!

edNA tinynasweet said...

selamat hari lahir.. moga panjang umor, murah rezeki :-)

izan mama mia said...

hapy bezday solehah..jd anak yg solehah yew... seindah namamu

Fiza Rahman said...

Muda lagi ☺☺

Happy born day SS.

Yumida Huda said...

slmt ulang thn ye solehah
moga kejayaan sentiasa mengiringi usaha solehah
moga berjaya duni n akhirat
ooo...yumida baru tau yg umo hanis tu 23..muka dia nampak matang

Cik Nur™ said...

HBB solehah,..
sori lambat wish...
nanti nur buat entry yee...

are_lin@yu said...

alhamdulillah 23 thn sdah..hehe..muda ayu 1 thn ja ni..hehe..selamat hari lahir ya dear..moga di panjang kan umur murah rezeki dan yg baik2 saja ;-)

are_lin@yu said...

tgu entry ya dear..hehe..t ayu up..sory tau trlmbt skt..

Cinta Misteri said...

hepi belated birthday yeppp Solehah.

Sory....tk up n3 utk kamu. CiM termiss tarikh laaa my Dior Solehah

wan nurul hezrina abd halim said...

hb solehah akk tak buat lagi entri..sorry yea