Lazada Malaysia

Friday, April 19, 2013

Home » Gwiyomi

Gwiyomi

Assalamualaikum.

Dulu popular dengan Gangnam Style, lepas tu Harlem Shake. Sekarang ni musim Gwiyomi pulak ye. Sebelum saya tengok video-video Gwiyomi ni, dengar nama Gwiyomi ni saya dah boleh agak mesti benda yang comel-comel tengah hot sekarang. Dan betul tekaan saya, semua video Gwiyomi comel-comel belaka. Bertepatanlah dengan nama Gwiyomi tu kan.hehe Gwiyomi aka Cute. Jom kita layan video-video di bawah ni. Empat video ni adalah video yang paling saya suka! :)

  

  



Orang Korea pandai buat trend kan. Jom Gwiyomi! :)

6 sweet comments:

Cik Nur™ said...

mmg dah dilanda cemam gwiyomi skrang ni kan..

Chic Na said...

kiut kan.. tunggu solehah pulak buat. hehe..

Ena's Palace said...

Gwiyomi la pulok!..layannn

Busyra Bt Takiyudin said...

gwiyomi makin femes.. hehe

Deqla Manjew said...

mmg demam gwiyomi la skng ni.. tp lagu dia best lak dgr..kohkoh

hafiz hafizol said...

hebat ah blog akak... search keyword gwiyomi keluar blog akak di 1 page google.. :")