Lazada Malaysia

Thursday, April 11, 2013

Home » Enchanteur

Enchanteur


Siapa sini suka produk Enchanteur? Antara produk yang menjadi kegilaan saya dari Enchanteur ialah perfume Enchanteur Paris Belle Amour.
Enchanteur Paris Belle Amour

A sparkling fragrance of youthful love that’ll make your heart flutter, BELLE AMOUR is created by layering joyful Apple Melon scent with refreshing notes of Blackcurrant and Parisian Pink Rose Petals. Captivate hearts with this delightful scent.

Saya beli jenis ni mungkin kerana terpengaruh dengan packaging yang berwarna pink. Saya lebih utamakan warna dulu jika nak beli apa-apa kerana saya peminat tegar pink.


Baru-baru ni saya ada bermain satu permainan di page Enchanteur. Permainan ini nak menguji kita ni jenis romantik yang bagaimana. " What kind of Romantic are you? " Dalam permainanan ni, mereka ada beri soalan dan pilihan untuk menentukan tahap romantik saya. Cewahhh! :D


A cute guy has just asked you out on a romantic first date.
Which of the following would you most likely wear?

Pretty in Pink : Semestinya warna pink. Warna yang akan menjadi pilihan saya ketika dating. Tak payah pilih warna lain dah.
Which of the images below best depicts romance?

A pretty bouquet of flowers : Saya pilih ni sebab saya suka bunga. Yang lain-lain tu tak bestla. Korang pula?


 Which is your definition of a great romantic movie?

Just about anything that ends with happily ever after, really : Sejujurnya saya suka movie sebegini. Terasa bahagia bila tengok movie yang berakhir dengan hidup bahagia bersama. Sweet sangat! :) 
What is the perfect gift a guy could give you?

Something that works for the both of us : Ye, saya nak saya dan si dia simpan hadiah yang sama. Seperti apa-apa yang dalam bentuk "couple". Cincin couple ke atau apa-apa sajelah.


Where is your ideal destination for a romantic getaway?

Maldives Island Retreat : Walaupun saya suka Eiffel Tower, tapi saya akan lebih teruja jika dapat pergi ke pulau. Pulau adalah pilihan utama saya untuk berbulan madu.

Berdasarkan dengan apa yang saya pilih, saya adalah seorang :


Saya seorang gadis yang mudah menyokong.
Korang rasa, betul ke apa yang diberitahu ni?
Kepada sesiapa yang nak tau jugak, sila klik SINI.

* Nak tau jugak korang ni romantik yang bagaimana. Nanti bagitau saya ye... :)

6 sweet comments:

Cik Nur™ said...

romantik jugak ye solehah ni...
Nur biasa2 je...
hehehe..

Aine Ainun said...

dulu ase sekolah akak suke guna perfume ni Solehah...

sekarang lama da xbeli...

Rosmiza Ali said...

Supportive! Nak try jugaklah! Hikhik! ^_^

Chic Na said...

auwww.. romantik ye solehah. mcm best je game ni. ;)

Deqla Manjew said...

hmmmmm wangiii... alamakk! x reti nk nilai diri sendiri.. romantikkah daku?? nnti nk tanya hubby ye..kohkoh...

Mrs Velentine said...

romantik kot